De schoolbuschauffeur houdt de hand van dit huilende kind vast op zijn eerste schooldag - BekijkDezeVideo.nl
x
De schoolbuschauffeur houdt de hand…
Ondanks het verbod van de verhuurder, slaagde deze vrouw erin om een kat te adopteren dat van de straat was gered Een politiebureau in Peru heeft twee dispensers met voedsel op straat geïnstalleerd om dakloze honden te voeden

De schoolbuschauffeur houdt de hand van dit huilende kind vast op zijn eerste schooldag

13 Oktober 2019 • Door Janine
16.773
Advertisement

De allereerste schooldag kan een aanvankelijk traumatisch doel zijn voor een kind van 4 jaar, en moeders en vaders weten dit heel goed. Hoe vaak hebben we onze jonge kinderen niet zien huilen die gewoon niet in die schoolbus wilden stappen om een nieuwe, zeer belangrijke fase van hun leven te beginnen? In deze gevallen kan een eenvoudig gebaar van genegenheid het verschil maken. Net als de schoolbuschauffeur Isabel Lane in de Amerikaanse staat Wisconsin.

via: CNN

In our 2nd “official” year in the school, we really need to shout out our school staff. This is one of our wonderful...

Pubblicato da Augusta WI Police Department su Giovedì 5 settembre 2019

De 4-jarige Axel Johnson stond op het punt de eerste schooldag in Augusta, Wisconsin tegemoet te zien; zijn moeder Amy had hem vergezeld naar de schoolbus om hem te troosten en hem te vertellen dat alles goed zou komen, omdat de kleine jongen zenuwachtig was voor de grote verandering die hij binnenkort zou ondergaan.

Op dat moment, net toen Amy op het punt stond uit de bus te stappen, terwijl Axel in tranen was, zag de bestuurster Isabel Lane het tafereel en kneep ze hard in de hand van het kind, in een poging hem te troosten en hem te laten begrijpen dat alles op de een of andere manier goed zou komen. De tedere foto van de handen die elkaar aanraakten, werd gemaakt door Amy, nog steeds ontroerd door het gebaar van de bestuurster en gedeeld door de politieafdeling Augusta op het officiële Facebook-profiel, dat Isabel's solidariteitsactie aanmoedigde dat vervolgens het web is rondgegaan.

Goed gedaan Isabel!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt