Zijn baasje verliest 22 kg na een ziekenhuisopname: de hond overwint zijn aanvankelijke wantrouwen en rent dan naar hem toe - BekijkDezeVideo.nl
x
Zijn baasje verliest 22 kg na een ziekenhuisopname:…
Deze baby werd geboren met grijs haar vanwege een zeer zeldzame lage concentratie melanine Wanneer iemand je ontloopt, probeer dan uit zijn buurt te blijven en zult er je voordelen mee doen: dat zegt de psychologie

Zijn baasje verliest 22 kg na een ziekenhuisopname: de hond overwint zijn aanvankelijke wantrouwen en rent dan naar hem toe

22 Oktober 2019 • Door Janine
3.238
Advertisement

Een hond is een dierbare vriend, vaak de beste vriend die we ons kunnen wensen. Sinds hij ons leven is binnengekomen, heeft hij het vol vreugde kunnen maken. Hij vult de dagen met ware liefde en blijdschap, iets wat mensen onderling vaak niet lukt.

Om deze en vele andere redenen is de hond echt een oprechte vriend, die meteen begrijpt of er iets mis is, omdat het een grote gevoeligheid heeft.

De vierbenige vriend van de gebeurtenis waarover we je gaan vertellen, is net zo en heeft aangetoond hoeveel liefde er kan bestaan tussen een hond en zijn baasje die voor hem zorgt.

via: The Dodo

De man in kwestie verloor vanwege een ernstige ziekte 22 kg in slechts één maand toen hij in het ziekenhuis werd opgenomen. Toen hij naar huis terugkeerde, kon hij eindelijk zijn beste vierbenige vriend omhelzen. Op dat moment leek er echter iets mis te gaan.

Bij de terugkeer van de man, had Will, zijn hond, moeite hem te herkennen en begon verward, bijna agressief te blaffen. Hij gedroeg zich alsof hij hem voor het eerst zag, alsof het niet zijn baasje was. Maar toen hij de man benaderde, veranderde alles in een oogwenk.

Het aanvankelijke wantrouwen heeft plaatsgemaakt voor enorme blijdschap bij de hond. Na hem nauwkeurig te hebben bekeken en aan hem te hebben gesnuffeld, liet de reactie van het dier hem in een flits echt sprakeloos achter: het leek erop dat het zijn vreugde niet genoeg kon uiten, hij bleef maar tegen zijn baasje opspringen.

Advertisement

Kortom: Wills reactie op de terugkeer van zijn baasje is wederom een bewijs dat een hond weet hoe hij een werkelijk ongeëvenaarde puurheid weet uit te drukken.

Dit is de link naar de video die de ontmoeting laat zien tussen de hond Will en zijn menselijke vriend:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=30&v=N-VosRQT0do

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt