Dit weeskind verkoopt varkenszwoerd op straat om zijn arme oma te helpen die voor hem zorgt - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Dit weeskind verkoopt varkenszwoerd…
Magnesium, het natuurlijke mineraal dat botten, spieren en bloeddruk gezond houdt Een hondje verdwaalt in de woestijn: motorrijders redden hem en brengen hem terug naar zijn familie

Dit weeskind verkoopt varkenszwoerd op straat om zijn arme oma te helpen die voor hem zorgt

1.378
Advertisement

Het is geen geheim dat een groot deel van de wereldbevolking in extreme armoede leeft. Helaas zijn we niet altijd op de hoogte van wat het kan betekenen dat een gezin de kosten moet dragen als het niet eens in staat is om het einde van de maand te bereiken. Het verhaal van een Mexicaanse jongen genaamd Carlitos heeft onlangs het web veroverd door duizenden mensen te ontroeren, niet alleen vanwege de moeilijke situatie waarin hij moest leven, maar vanwege de grote diepzinnigheid van zijn woorden. Het is bekend dat pijn mensen vormt, maar zonder twijfel gaf deze jongen met zijn amper 10 jaar volwassenen en kinderen een les, die alles in het leven hebben.

foto: Todo Todillo

Carlitos werd gezien en vervolgens geïnterviewd door een persoon die hem op straat zag werken als verkoper van chicharrones (varkenszwoerd). Met alle natuurlijkheid van de wereld, legde het kind uit waarom hij dat deed, waardoor internetgebruikers tot tranen toe geroerd waren, die het verhaal vervolgens deelden.

Na de dood van zijn moeder ging hij met zijn vader mee, maar blijkbaar ging dat niet goed en eindigde hij bij zijn grootmoeder. Maar Carlitos besloot, omdat het geld niet genoeg was, haar te helpen met de kosten van het huis en school. Carlitos vertelt dat hij al het geld dat hij verdient aan zijn oma geeft voor de aankopen en uitgaven van het kind.

foto: Todo Todillo

Carlitos verdient nu ongeveer 100-200 pesos per dag van de verkoop (ongeveer 10 dollar) en zijn grootmoeder geeft hem, van alles wat hij verdient, 10 pesos (ongeveer 1 dollar) voor zijn kleine uitgaven. Het kind had ook enkele woorden voor de rest van de kinderen over de hele wereld die kansen hebben, woorden vol volwassenheid die de hele wereld al over zijn gegaan:

Advertisement
foto: Todo Todillo

"Kinderen, waardeer wat je hebt, want als je op een dag geen manier meer hebt om het te doen, zul je moeten leren dingen goed te doen, zodat je een beter leven kunt hebben; als je klaar bent met studeren, moet je klaar zijn om elke klus te aanvaarden om door te gaan. Het gaat om je leven!"

Een levensles die iedereen moet koesteren, vooral al die kinderen die, ondanks alle gemakken van de wereld, nooit tevreden lijken te zijn!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt