Haar voormalige eigenaar heeft haar mishandeld: nu slaapt deze kat gelukkig in haar bedje en heeft zelfs haar eigen knuffels - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Haar voormalige eigenaar heeft haar…
Hij neemt ontslag om de zwerfhonden van zijn stad te helpen: nu heeft hij een opvangcentrum waar hij voor hen zorgt Het vuurwerk was te heftig: de 18 maanden oude pup sterft aan een hartaanval door angst

Haar voormalige eigenaar heeft haar mishandeld: nu slaapt deze kat gelukkig in haar bedje en heeft zelfs haar eigen knuffels

2.718
Advertisement

Als het leven te moeilijk is geweest, is het normaal om vast te houden aan degenen die ons meer liefde en genegenheid geven. Zelfs de kleine dingen kunnen een comfortabel toevluchtsoord worden en ons veiligheid bieden tegen de moeilijkheden van het leven. Dieren zijn ook in dit opzicht niet zo verschillend van ons, vooral wanneer ze in de steek zijn gelaten en vervolgens zijn geadopteerd: en dit is wat er is gebeurd met deze kat, dat in zeer slechte staat verkeerde toen ze werd gered door Christiana Viscusi en haar vriend, twee mensen aan wie de kat elke dag dankbaar is voor haar nieuwe leven.

Vroeger sliep ze op straat en werd mishandeld, maar nu slaapt deze kat gelukkig in haar bedje, met een deken en een wollen mutsje voor de nacht.

Haar naam is Sophie en ze werd gered en geadopteerd toen ze ongeveer 3 jaar oud was. Helaas was het leven met haar vorige eigenaar niet gemakkelijk: de arme kat leefde in feite opgesloten met andere dieren in kleine kooien. Het leven is daarom niet altijd zo vriendelijk voor haar geweest, maar sinds ze werd geadopteerd door haar nieuwe menselijke moeder, heeft Sophie de vreugde van het leven herontdekt en verliest ze haar baasje geen seconde uit het oog.

Sophie heeft een op maat gemaakt houten kinderbedje dat haar eigenaar op een kist heeft bevestigd. De kat slaapt daar de hele nacht en wordt alleen om 3 uur ’s nachts wakker om iets te eten.

Advertisement

De foto's van Sophie met haar wollen muts zijn heel schattig en hebben duizenden gebruikers veroverd. Haar Instagram-pagina heet Sophie Loves Tuna en is zeer succesvol.

Alsof dat nog niet genoeg is, heeft de kat ook enkele favoriete knuffels: een krokodil en een hert, onafscheidelijke metgezellen van dutjes.

Advertisement

Ondanks het feit dat ze geen gemakkelijk leven heeft geleid, is Sophie nu gelukkig en koestert ze geen wrok jegens mensen, integendeel... ze lijkt de smaak te pakken hebben gekregen met haar “menselijke” gewoonten.

Advertisement

Zullen we samen TV kijken?

 

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt