De kat redt het leven van haar baasje door op haar buik te springen: ze wist niet dat ze een tumor had - BekijkDezeVideo.nl
x
De kat redt het leven van haar baasje…
Dankzij make-up weet ze zichzelf te transformeren in een vrouw die 20 jaar jonger is: ze noemen haar een Iedereen dacht dat ze 25 was: deze 41-jarige moeder onthult haar geheim om jong te blijven

De kat redt het leven van haar baasje door op haar buik te springen: ze wist niet dat ze een tumor had

24 Maart 2022 • Door Janine
1.524
Advertisement

Gill Kelly, een 56-jarige vrouw, had geen idee dat ze ziek was totdat haar kat haar onbewust waarschuwde. Dacht je dat een huisdier het leven van een mens niet kan redden? Welnu, het verhaal van Gill is een van de vele die duidelijk laten zien hoe waardevol onze viervoeters kunnen zijn. De Engelse vrouw geloofde dat ze in de menopauze zat, niet vermoedend dat de symptomen die ze had in verband konden worden gebracht met iets veel ernstigers. Op een dag sprong haar kat echter op haar buik en drukte ze haar buik zo samen dat ze het uitschreeuwde van de pijn. Die pijn kon niet normaal zijn en na wat medische controles ontdekte Gill de waarheid.


Hoe vaak hebben we niet verhalen gehoord over honden of andere heldhaftige dieren die het leven van hun baasje redden? Het is normaal dat een schepsel dat liefde en zorg heeft gekregen gehecht is aan zijn familie en dit ook op de moeilijkste momenten voor zijn baasje laat zien. We vertelden verhalen over honden en katten die op de een of andere manier de ziekte van hun baasje "voelden" en die op alle mogelijke manieren probeerden hen te waarschuwen. In 2017 redde de kat van Gill, een 56-jarige inwoonster van Huddersfield, in West Yorkshire (VK), onbewust het leven van haar geliefde baasje door op haar buik te springen. Die dag voelde Gill een stekende pijn in haar buik, waardoor ze het uitschreeuwde. Haar echtgenoot, die zich zorgen maakte over die reactie, stelde voor om zich onmiddellijk door een arts te laten controleren.

Na enig onderzoek ontdekte Gill dat haar kat Humbug op een tumor van 2 kg was gesprongen waar ze tot dan toe het bestaan niet wist. De vrouw ging niet door de menopauze zoals ze dacht, maar ze had eierstokkanker.

Dankzij een zeer succesvolle operatie werd de tumor verwijderd en kon Gill terugkeren naar haar normale leven: "Als Humbug er niet was geweest, zou ik het ongemak dat ik had blijven verdragen, wat betekent dat de tumor zou zijn gegroeid en minder gemakkelijk te behandelen zijn geweest".

Gill verbergt haar angst over een mogelijke terugkeer van kanker die haar leven bedreigt niet, maar ze leert het te beheersen en heeft haar deur geopend voor twee andere katten, Felix en Bolt. Natuurlijk zal ze deze fantastische dieren altijd dankbaar zijn, die op de een of andere manier letterlijk haar leven hebben gered.

Tags: DierenKattenVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt