Een man besloot om alle oude honden van de opvanghuizen te adopteren die geen thuis konden vinden - BekijkDezeVideo.nl
x
Een man besloot om alle oude honden…
Rommelig zijn kan betekenen dat je een gezonde en creatieve geest hebt: dat zegt een wetenschappelijk onderzoek Totdat je iemand vindt die je elke dag probeert te veroveren, kun je beter vrijgezel blijven

Een man besloot om alle oude honden van de opvanghuizen te adopteren die geen thuis konden vinden

11 November 2019 • Door Janine
4.340
Advertisement

Wanneer je opgroeit met een huisdier aan je zijde, misschien een hond, is het normaal om voor deze prachtige levende wezens te zorgen, die ons leven met vreugde vullen. Steve Grieg heeft altijd veel huisdieren gehad; een dierenliefhebber uit Colorado die met verschillende dierenvrienden in zijn ouderlijk huis opgroeide. Gelukkig liet zijn liefde voor dieren hem, toen hij volwassen werd, niet in de steek. Toen hij ouder werd, kocht Steve een eigen huis waar hij meestal drie tot vier grote honden hield, die allemaal voldoende ruimte hadden om te rennen en op te groeien. Maar Steve deed eigenlijk veel meer voor zijn vierbenige vrienden.

Toen een van zijn honden plotseling stierf, was Steve ontzettend verdrietig, zozeer zelfs dat hij iets wilde doen om de herinnering aan zijn geliefde hond te eren. Hij besloot toen naar een opvangcentrum te gaan en naar hun "minst adopteerbare hond" te vragen. De goede daad was daarom gericht op het geven van een beter leven aan een ongelukkiger hond dan anderen.

"Zo adopteerde ik een 12-jarige Chihuahua, Eeyore genaamd, met een ruisje in zijn hart en slechte knieën. Ik nam hem mee naar huis en zorgde voor hem... dat was het begin van alles, "herinnerde Steve zich.

Steve begon steeds meer dieren te adopteren die moeite hadden om een thuis te vinden. Nu kan hij zichzelf beschouwen als de trotse eigenaar van tien zeer oude honden. Naast honden heeft hij ook twee duiven, twee eenden en een varken genaamd Bikini.

En hij heeft ook nog een konijn!

Advertisement

Zijn Instagram-pagina, met bijna 900.000 volgers, staat boordevol foto's van zijn liefhebbende familie van oudere dieren. Maar met deze pagina wil Steve vooral de wereld laten zien dat ook oude honden, die er misschien niet zo mooi uitzien, het verdienen om een waardig hondenleven te leiden, omringd door genegenheid. Zijn hoop is dat andere mensen zich ook aangemoedigd zullen voelen om de meest ongelukkige dieren in opvangcentra te adopteren.

Tags: DierenHondenVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt