Na het verliezen van een wedstrijd rusten een jongen en zijn koe samen uit in een stal - BekijkDezeVideo.nl
x
Na het verliezen van een wedstrijd rusten…
Het vuurwerk was te heftig: de 18 maanden oude pup sterft aan een hartaanval door angst Magnesium, het natuurlijke mineraal dat botten, spieren en bloeddruk gezond houdt

Na het verliezen van een wedstrijd rusten een jongen en zijn koe samen uit in een stal

07 November 2019 • Door Janine
4.630
Advertisement

De vijftienjarige Mitchell Miner deed er alles aan, samen met zijn koe Audri, om de eerste prijs te winnen op de Iowa State Faire voor volwassen vee. Helaas wisten de jongen en zijn trouwe metgezel slechts de vijfde plaats te veroveren, maar ze hebben zeker de harten van veel mensen gestolen dankzij een foto dat hen beiden toont terwijl ze in een stal slapen, elkaar omhelzend. Voor de vijftienjarige uit Iowa was het een vermoeiende ervaring, waarvoor hij alles gaf en die ertoe leidde dat hij drie dagen achter elkaar heel vroeg opstond: aan het einde van de wedstrijd viel de jongen in een diepe slaap samen met zijn koe Audri!

via: Fox News

Ze werden drie dagen achtereen om drie uur wakker en brachten twee volle maanden samen door, Mitchell en zijn koe Audri, om zich zo goed mogelijk voor te bereiden op de jaarlijkse wedstrijd om tot het beste melkvee van de staat gekozen te worden. Helaas brachten zijn inspanningen hem ertoe de vijfde plaats van zeven deelnemers te behalen - hoe dan ook een geweldig resultaat!

De jongen was echter zo uitgeput aan het einde van de wedstrijd dat hij samen met Audri besloot een dutje te doen in de stal. De vader van Mitchell besloot de scène vast te leggen en op Facebook te publiceren.

Een foto die Mitchell meer dan 15.000 likes en veel reacties van genegenheid en waardering opleverde.

Het is alleen maar een jongen met zijn koe, maar het laat zien hoe sterk de band die we met onze dierenvrienden opbouwen, kan zijn.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt