Dit geadopteerde kitten geeft een mooie glimlach aan haar nieuwe baasje elke keer dat ze een foto van haar maakt - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Dit geadopteerde kitten geeft een mooie…
Hij is het Hand-voet-mondziekte: de irritante aandoening die kinderen kan treffen en kan worden bestreden door middel van hygiëne

Dit geadopteerde kitten geeft een mooie glimlach aan haar nieuwe baasje elke keer dat ze een foto van haar maakt

Door Janine
5.465
Advertisement

Soms weten honden en katten ons te verbazen met gedrag en manieren van doen die niets anders kunnen doen dan onze dagen verbeteren en ons zelfs in de donkerste momenten laten glimlachen.

Het is geen toeval dat veel mensen van hun viervoetige vrienden houden alsof ze echte familieleden zijn, levensgenoten die altijd aan hun zijde staan, empathie kunnen voelen en sympathie weten op te wekken, zelfs door er gewoon te zijn, altijd aanwezig voor hun baasjes.

Dat geldt ook voor de kat genaamd Blossom, een schattige kat die, met haar specifieke "vaardigheid", het web rondgegaan is.

via: Daily Mail

De eerste weken van leven waren voor Blossom niet gemakkelijk. Geboren op straat, had ze het geluk om te worden geadopteerd door Lauren Boutz. De Amerikaanse vrouw brengt het grootste deel van haar tijd door met het helpen van zwerfkatten in haar stad, Albuquerque, om een huis te vinden dat hen verwelkomt en van hen houdt.

En zo ging het ook met Blossom. Met de passie die ze voor katten koestert, vulde Lauren de kleine Blossom met genegenheid, en deze genegenheid is op een echt unieke manier wederzijds.

Wanneer Lauren of haar vriend de telefoon pakt om een foto van haar te maken, poseert de kat letterlijk en geeft haar menselijke vrienden een schattige glimlach. Precies: de uitdrukking van Blossom kon op geen enkele andere manier worden beschreven, behalve met het woord “glimlach”.

Advertisement

Haar foto's, online gedeeld, gingen snel het web rond, vulden veel mensen met vreugde en hilariteit en verzamelden duizenden shares en likes. En het kan ook niet anders: het is voldoende om naar hen te kijken om te beseffen hoe deze kleine dieren, zelfs met een klein gebaar of een blik, zeer grote emoties kunnen geven aan de mensen om hen heen.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt