Een dakloze wordt in het ziekenhuis opgenomen en zijn 4 honden wachten geduldig op hem bij de deur van het ziekenhuis - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een dakloze wordt in het ziekenhuis…
Ook al zitten er vlekken op, kan de banaan een krachtige bondgenoot voor ons welzijn blijken te zijn Kinderen en de

Een dakloze wordt in het ziekenhuis opgenomen en zijn 4 honden wachten geduldig op hem bij de deur van het ziekenhuis

7.748
Advertisement

De ervaring van het ziekenhuis is altijd erg onaangenaam, zowel voor de patiënt als voor de familieleden en vrienden die met spanning op goed nieuws van de artsen wachten. Het is heel gebruikelijk dat een verpleegster familieleden nieuws geeft en hen geruststelt over de toestand van de patiënt en hen troost. Het gebeurt echter ook dat zeer speciale vrienden wachten op goed nieuws op de drempel van het ziekenhuis: 4 honden wachten ongeduldig op hun baasje, een dakloze man uit de buurt.

Cris Mamprim had dienst in het regionale ziekenhuis Regional Alto Vale in Rio do Sul, Brazilië, toen een dakloze man genaamd Cesar 's ochtends arriveerde voor hulp. De man kreeg onmiddellijk de nodige zorg, maar wat de aandacht van de verpleegster het meest trok, was iets anders: 4 goed verzorgde honden gingen voor de deuren van het ziekenhuis zitten, alsof ze ergens op zaten te wachten. Kort daarna realiseerden de ziekenhuismedewerkers zich dat het Cesar's honden waren, de man die was gearriveerd voor een behandeling.

Uit de foto's blijkt ook dat de honden niet alleen goed worden verzorgd en gevoed, maar ook ernstig bezorgd zijn om hun baasje; dit laat zien hoe sterk de band tussen een huisdier en zijn eigenaar kan zijn. Honden geven niet om het soort leven dat je leidt, of je nu in luxe leeft of als je moeite hebt om een dak boven je hoofd te hebben - ze zullen hoe dan ook van je houden en je echte loyaliteit en liefde tonen.

Alle honden waren zeer goed opgevoed en gehoorzaam toen Cesar uit het ziekenhuis werd ontslagen. De verpleegsters waren allemaal erg onder de indruk van de reactie van de honden toen ze hun baasje weer zagen. Cesar heeft dan misschien geen huis, maar hij heeft wel een gezin dat van hem houdt.

Tags: DierenHondenVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt