6 kenmerken van een sterke vrouw die je moet kennen als je deel wilt uitmaken van haar leven - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
6 kenmerken van een sterke vrouw die…
Citroenschil infusie: een uitstekende bondgenoot voor de gezondheid van ons hart Een winkelbediende gebruikte zijn fotografisch geheugen om de gegevens van 1300 creditcards te onthouden

6 kenmerken van een sterke vrouw die je moet kennen als je deel wilt uitmaken van haar leven

Door Janine
6.579
Advertisement

Soms wordt er nog steeds over vrouwen gesproken als het zwakkere geslacht en dat is een grote fout, omdat er zeer sterke vrouwen zijn die op geen enkele man jaloers hoeven te zijn. De kracht die ze bezitten vloeit ook voort uit de tegenslagen van het leven, uit de worstelingen die ze hebben moeten doorstaan en uit de dagelijkse uitdagingen waaraan ze voortdurend worden onderworpen. Een sterke vrouw zijn betekent nooit opgeven en vooral nooit smeken om iemands liefde. Deze vrouw heeft waarschijnlijk pijn geleden of werd op de proef gesteld en elke keer dat ze denkt dat het haar niet lukt, staat ze sterker op dan ooit.

via: Yourtango

Kenmerken van de sterke vrouw:

foto: Unsplash

1) Altruïst. Een sterke vrouw is beslist altruïstisch: ze geeft niet op, zelfs wanneer haar hart gebroken is en probeert je te helpen, zelfs als ze niet weet hoe het moet. Haar heldhaftige moed doet haar de kansen die ze onderweg tegenkomt niet opgeven.

2) Ze verdedigt zichzelf. Sterke vrouwen zijn niet bang om hun gedachten te uiten en zichzelf te verdedigen. Ze zullen altijd de waarheid vertellen en vooral vechten voor hun strijd.

3) Onafhankelijk. Onderschat een sterke vrouw nooit: ze weet hoe ze onafhankelijk moet zijn en haar wilskracht kan je verrassen. Iemand dwingen om bij haar te zijn maakt geen deel uit van haar persoonlijkheid, ze geeft er de voorkeur aan om alleen te zijn dan tijd te verspillen met mensen die haar niet echt willen.

foto: Unsplash

4) Bewust. De sterke vrouw is zich zeer bewust van zichzelf en van wat ze waard is. Ze weet wat ze waard is en verspilt geen tijd aan het achtervolgen van iemand die haar waarschijnlijk niet verdient.

5) Woorden. Je moet bewijzen dat je het hart van een sterke vrouw waard bent. Een paar woorden zijn niet genoeg om haar te veroveren of om haar te overtuigen dat je aan haar zijde kunt staan. Ze heeft feiten nodig, iemand die wil zien wat er achter die muur is die ze heeft gebouwd om zichzelf zo sterk en onkwetsbaar te maken.

6) Maskers. Deze vrouw wil gewaardeerd worden voor wat ze is: van ochtenden doorgebracht in pyjama's tot de meest elegante avondjes uit. Ze wil geen maskers dragen en laat zichzelf meteen zien en kennen voor wat ze is, in voor- en tegenspoed.

Een sterke vrouw is er altijd als je haar nodig hebt: ze is oprecht en doet alles met transparantie, maar vraagt hetzelfde en zelfs meer. Omdat deze vrouw van zichzelf houdt en weet wat ze waard is.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt