Op 62-jarige leeftijd heeft ze nog steeds een adembenemende lichaamsbouw: "Ze zeggen dat ik me zou moeten schamen"

Janine image
door Janine

06 Maart 2023

Op 62-jarige leeftijd heeft ze nog steeds een adembenemende lichaamsbouw: "Ze zeggen dat ik me zou moeten schamen"
Advertisement

Ouder worden brengt veel voordelen met zich mee: naarmate we ouder worden, doen we waardevolle ervaringen op, definiëren we onszelf als persoon, worden we volwassen en in zekere zin "verbeteren we onszelf". Schoonheid is echter een van die factoren die onderhevig is aan een niet altijd gunstige verandering: in de loop van de jaren wordt niet alleen de geest gevormd, maar komen ook de fysieke connotaties naar voren, die hoe meer de jaren verstrijken, de neiging hebben onverbiddelijk te vervagen. Als je opgroeit en volwassen wordt, word je daarna simpelweg oud.

Toch lijkt dit alles niet over Renee Gould te gaan. Wie is deze vrouw en wat maakt haar speciaal? Laten we er samen achter komen.

via Instagram / longevityseeker

Advertisement
Instagram / longevityseeker

Instagram / longevityseeker

Renee Gould is een vrouw met een strakke en slanke lichaamsbouw, vergelijkbaar met die van een jong model. Dit lijkt niet zo bijzonder te zijn, ware het niet voor Renee's leeftijd. De vrouw heeft, ongelooflijk genoeg, de eerbiedwaardige leeftijd van tweeënzestig! Ondanks haar persoonlijke gegevens zien we haar op deze foto's een werkelijk benijdenswaardig lichaam vertonen, dat het waard is om op de omslag van een modetijdschrift te verschijnen.

Haar statige lichaamsbouw heeft voor opschudding gezorgd: velen hebben zich afgevraagd wat haar geheim zou kunnen zijn. De vrouw weet hoe ze voor haar lichaam moet zorgen en hieronder vertelt ze over enkele van haar gewoonten.

Advertisement

Renee is al drie jaar veganist, een streng dieet dat de vrouw lijkt te “belonen”; ze doet regelmatig aan lichaamsbeweging, nog een fundamentele factor om haar lichaam zo strak te houden, en tot slot spoort ze iedereen aan om zorgelozer en gelukkiger te zijn. Deze enkele maar vitale gewoonten lijken het perfecte recept te zijn voor haar "eeuwige schoonheid". Renee zei dat ondanks een paar rimpels meer dan voorheen, ze niet gelukkiger kon zijn: "Ik voel me nu beter dan toen ik 30 was, ik draag graag bikini's, mensen zeggen dat ik me zou moeten schamen, maar ik weet dat ik met de jaren steeds mooier word”.

De vrouw is vaak het slachtoffer van verhitte kritiek wanneer ze foto's uploadt waarop ze haar “libertijnse” levensstijl laat zien door zichzelf schaars gekleed te laten zien of te pronken met zeer laag uitgesneden bikini's die haar gratie benadrukken. In feite is het web verdeeld onder degenen die haar luchthartigheid goedkeuren en beweren dat het goed is om je vrij te voelen om jezelf uit te drukken zoals je wilt; en degenen die aan de andere kant beweren dat er verschillende leeftijden zijn om zich op een bepaalde manier te gedragen en te zijn, en Renee ervan beschuldigen onfatsoenlijk en totaal “ongepast” te zijn. Wie heeft er volgens jou gelijk? Welke kant zou jij kiezen?

Advertisement