x
De tedere beelden van een enorm paard…
Ze vinden een kind dat helemaal alleen op straat huilt: een politieman omhelst hem voortdurend om hem te kalmeren De adoptiemoeder van dit meisje met het syndroom van Down heeft haar eerste glimlach vereeuwigd

De tedere beelden van een enorm paard dat een kind in het autostoeltje "wiegt"

13 November 2019 • Door Janine
10.947
Advertisement

Paarden worden over het algemeen als nuttige dieren beschouwd om mensen te ondersteunen met hun inspannende werkzaamheden of misschien om te worden bereden tijdens sportwedstrijden, maar degenen die het geluk hebben gehad om ze te kennen, weten dat ze over een grote gevoeligheid beschikken, gelijk aan die van andere dieren die gewoonlijk als “huisdier" beschouwd worden. Het bewijs hiervan zijn de films die op het net circuleren, die deze nobele en elegante wezens tonen terwijl ze teder omgaan met mensen. Precies zoals in de video die we je hieronder laten zien.


foto: Unsplash

Helaas hebben we niet veel nieuws over de oorsprong van deze video, maar de tederheid die het verspreidt, heeft niet veel woorden nodig. Het werd gefilmd in een stal: een paard nadert een baby op een autostoeltje. Eerst observeert hij het nieuwsgierig, “pakt" dan het handvat met zijn bek en wiegt het.

Het kind lijkt het gebaar leuk te vinden en het dier herhaalt het verschillende keren, terwijl de twee elkaar blijven bestuderen, zachte en nieuwsgierige blikken uitwisselend. Geniet van dit kleine wonder van interactie tussen de mens (of beter gezegd een kind) en een dier!

Tags: DierenKinderenPaarden
Advertisement
Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt