Een wanhopig meisje vindt haar favoriete kip niet meer en tekent een poster om haar te zoeken: het web is ontroerd

Janine image
door Janine

15 Juli 2022

Een wanhopig meisje vindt haar favoriete kip niet meer en tekent een poster om haar te zoeken: het web is ontroerd
Advertisement

Huisdieren zijn een integraal onderdeel van het gezin en daarom raken de eigenaren onrustig zodra ze ziek worden. Zou je geen verdriet voelen als een geliefde zich niet lekker zou voelen? Voor de meeste mensen die hun huis openstellen voor dieren, gebeurt hetzelfde met hen. Dit is misschien de reden waarom de kleine Ana Romina, een 4-jarig meisje, wanhopig werd toen ze ontdekte dat een van haar kippen weg was. Het meisje, dat vastbesloten is om haar "bruine kip" te vinden - die ze zelf zo noemt - heeft een poster getekend om iedereen die haar vindt te waarschuwen haar naar huis te brengen. De tekening ging natuurlijk al snel viraal en ontroerde iedereen.

via Facebook / elheraldodemexic

Advertisement

Esta llorando porque le robaron una gallina unos chamacos groseros 😊☺️

Pubblicato da Melissa Soto Aguilera su Sabato 12 marzo 2022

De moeder van Ana Romina, Melissa Soto, deelde de trieste gebeurtenis op Facebook, met foto's van haar dochter die wanhopig huilde met haar handen voor haar gezicht gevouwen. Het kleine meisje, dat geen foto van haar geliefde kip had, besloot het te tekenen in de hoop dat iemand haar zou herkennen. Op de tekening, die buiten de familieboerderij in Mexico is opgehangen, staat ook het woord "gezocht" geschreven. Op een andere poster tekende het kleine meisje ook een portret van haarzelf, met een verdrietig en troosteloos gezicht om te laten zien hoeveel ze leed onder het verlies van haar "bruine" kip.

Advertisement

Se busca la gallina es café

Pubblicato da Melissa Soto Aguilera su Sabato 12 marzo 2022

Haar moeder heeft de foto's op Facebook gedeeld, in de hoop dat het krachtige sociale netwerk haar dochter zou kunnen herenigen met haar favoriete kip. Er is nog steeds geen spoor van de kip, maar de post is nu de hele wereld over gegaan en ontroert duizenden gebruikers die het tragische verhaal van de "bruine kip" zijn tegengekomen.

De reactie van de kleine Ana Romina laat zien hoe sterk de band tussen een huisdier en zijn gezin kan zijn. Zou jij niet hetzelfde lijden als je hond in het niets zou verdwijnen?

We hopen dat deze familie snel de vermiste kip vindt, tot grote vreugde van de kleine Ana Romina, en dat er nog niet iemand heeft geprobeerd er een kippenbouillon van te maken.

Advertisement