Na te zijn afgewezen door zijn moeder, vond deze tijgerwelp de genegenheid en vriendschap van een hondje - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Na te zijn afgewezen door zijn moeder,…
12 foto's van ondeugende katten die iedereen hun enorme vernietigende kracht lieten zien Deze hond zit naast zijn baasje en wacht samen met haar tot de schoolbus komt

Na te zijn afgewezen door zijn moeder, vond deze tijgerwelp de genegenheid en vriendschap van een hondje

Door Janine
17.289
Advertisement

Vriendschap kent geen leeftijd, ras, etniciteit of religie: verschillen kunnen soms ook scheiden, maar vaak zijn dit juist degene die verenigen en onlosmakelijke banden creëren. Het principe geldt voor zowel mensen als dieren - neem bijvoorbeeld deze Bengaalse tijgerwelp, die een heel speciale vriend heeft gevonden: een hondje! De twee hebben een minimaal verschil in leeftijd (de hond is 3 weken ouder dan de tijger) en behoren duidelijk tot verschillende soorten... maar ze zijn onafscheidelijk!

De tijgerwelp heet Hunter, terwijl de naam van de prachtige Duitse Pointer Chelsea is. De twee zijn bijna even oud en wonen in het Wildlife Sanctuary, in Pretoria, Zuid-Afrika, onder de hoede van de tweeëntwintigjarige Anthea Michaletos.

Het leven voor Hunter was niet gemakkelijk: nadat hij op de wereld was gekomen, werd hij in de steek gelaten door zijn moeder, die een agressieve houding tegenover hem begon te vertonen.

"De geboorte van Hunter moet zijn gekomen op een moment dat de moeder zich op de een of andere manier niet goed voelde en daarom heeft ze hem afgewezen", zei Anthea, eraan toevoegend dat de tussenkomst van de vrijwilligers onvermijdelijk was, gezien het feit dat het gedrag van de moeder het leven van de puppy in gevaar bracht.

Advertisement

Ondanks de pech van een moeilijke scheiding en het gebrek aan genegenheid van een moeder vanaf het begin, had Hunter het grote geluk een belangrijk geschenk te ontvangen: dat van vriendschap! Toen Anthea de tijgerwelp naar het toevluchtsoord bracht, liep Chelsea hem onmiddellijk tegemoet, verwelkomde hem en begon een prachtige vriendschap.

De twee spelen vrolijk in het gras, rennen elkaar achterna en leren veel van elkaar. Aan het einde van de dag worden de twee dieren gescheiden en in verschillende kooien geplaatst; Anthea beweert dat de tijgerwelp veel baat heeft van het gezelschap van een andere vierbenige vriend die een soortgelijk gedrag vertoont als de zijne - samen leren ze veel en ze heeft gemerkt dat ze erg verdrietig worden wanneer ze gescheiden zijn.

Deze prachtige vriendschap zal echter niet eeuwig duren. Wanneer Hunter 6 maanden oud wordt, wordt Anthea gedwongen om ze permanent te scheiden. Na 6 maanden bestaat het risico dat Hunter extreem agressief wordt tegenover Chelsea en dat hij hem ernstig letsel toebrengt. De vrouw heeft nu al gemerkt dat de tijgerwelp tijdens het spelen vaak naar de keel van de hond wijst; voorlopig heeft Chelsea echter nooit tekenen van intolerantie of pijn getoond wanneer hij in het gezelschap van zijn vriendje is.

Voorlopig, nu ze nog heel jong zijn, kunnen de twee pups samen zijn en met elkaar spelen.

Tags: DierenHondenVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt