In dit Franse café kunnen klanten vrienden worden met in de steek gelaten honden en hen adopteren - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
In dit Franse café kunnen klanten vrienden…
Hoe meer speelgoed we voor onze kinderen kopen, hoe ongelukkiger ze zullen zijn: dat zeggen experts De moeder van een autistisch kind ontdekt via Whatsapp dat haar zoon is uitgesloten van de kerstuitvoering

In dit Franse café kunnen klanten vrienden worden met in de steek gelaten honden en hen adopteren

Door Janine
3.151
Advertisement

Het achterlaten van honden is een wijdverspreid probleem, waar we helaas vaak trieste verhalen over vertellen. Een groot deel van deze verhalen eindigt gelukkig goed en beschrijft de mensen en situaties die proberen deze ongelukkige dieren op alle mogelijke manieren te helpen. Eenvoudige gebaren inbegrepen.

Net als in het Waf Café in Lille, in Noord-Frankrijk, een plek die veel meer is dan alleen een plek om te zitten en te genieten van een maaltijd of een drankje. Hier is hulp aan zwerfhonden een echte missie.

Bij Waf Café draait alles om vierbenige vrienden. Geïnspireerd door soortgelijke ervaringen die al succesvol zijn in Azië, hebben de eigenaren van het restaurant besloten verlaten honden van de straat te halen, ze in contact te brengen met klanten en ze vervolgens ter adoptie aan te bieden.

Advertisement

Kozmo a 6 mois et le Waf 2 ans 🎉 en gros c’est la teuf ! On vous attend

Pubblicato da Le Waf su Domenica 18 novembre 2018

Het systeem is eenvoudig en effectief: degenen die in het Waf Café werken, gaan naar de opvangplaatsen van de stad, nemen de honden die een nieuw gezin en een nieuw huis nodig hebben en brengen ze naar de bar. Midden in het café, in de centrale historische wijk van het oude Lille, kunnen vaste klanten in contact komen met honden, met ze spelen en ze alle aandacht geven die ze willen.

//Alerte nouveau glouton au Waf// Voilà Bean’s ! C’est un beagle, pas un bagel... ça va même nous on se trompe, mais en...

Pubblicato da Le Waf su Mercoledì 26 settembre 2018

Als de vonk van vriendschap tussen een klant en een hond overslaat, kan adoptie van het dier worden aangevraagd. De methode, hoewel uniek, werpt zijn vruchten af, want in twee jaar tijd zijn er ongeveer 50 honden die door middel van het Waf Café een nieuw thuis en een nieuw leven hebben gevonden.

foto: Waf Café
foto: Waf Café

En het succes van het restaurant vertoont geen tekenen van achteruitgang, het is zelfs zo dat de eigenaars de reservering verplicht stellen. 5 euro is voldoende om binnen te komen, met een drankje in de prijs inbegrepen, en alle vierbenige vrienden die klaar zijn om genegenheid te ontvangen te leren kennen, omdat ze dat nooit hebben gehad. Een echt origineel en lovenswaardig initiatief, dat nieuwe hoop geeft aan wezens die heel weinig van het leven hebben gekregen.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt