Een vrachtwagenchauffeur huilt van vreugde als hij de kat vindt die hem altijd vergezelde tijdens zijn reizen - BekijkDezeVideo.nl
x
Een vrachtwagenchauffeur huilt van vreugde…
Dit kind met het syndroom van Down omarmt en troost zijn autistische klasgenoot Veranderen op je 73e is mogelijk: deze vrouw heeft 62 kg verloren, door haar levensstijl radicaal aan te passen

Een vrachtwagenchauffeur huilt van vreugde als hij de kat vindt die hem altijd vergezelde tijdens zijn reizen

08 December 2019 • Door Janine
55.390
Advertisement

Wie zei dat katten alleen dieren zijn om in huis te houden? Je kunt een fan en een liefhebber van katten zijn, zelfs als je een beroep uitoefent die je dwingt om altijd van het ene land naar het andere te reizen, over lange afstanden. Net als Matthew, een vrachtwagenchauffeur uit Georgië die zijn prachtige 3-jarige kat, Ashes, al jaren in zijn cabine meeneemt.

De man en de kat zijn echt onafscheidelijke reisgenoten. Voor Matthew is het een vreugde om hem aan zijn zijde te hebben en het is gemakkelijk te begrijpen wat hij voelde toen Ashes uit de vrachtwagen verdween.

Matthew couldn't believe it when he got a call saying that his 3-year-old cat Ashes, who had gone missing at a truck...

Pubblicato da Lollypop Farm, the Humane Society of Greater Rochester su Martedì 26 novembre 2019

Tijdens het reizen in Springfield, Ohio, glipte de kat per ongeluk uit het enorme voertuig bestuurd door zijn menselijke vriend. Blijkbaar bang geworden, omdat hij zich in een volledig onbekende omgeving bevond, rende de kat weg en zocht zijn toevlucht tussen enkele struiken.

Wanhopig deed Matthew er alles aan om hem terug te vinden. Nadat hij verschillende keren was teruggekeerd naar dezelfde plek waar hij de kat was kwijtgeraakt en lange tijd zonder resultaten had gezocht, besefte hij dat hij hem helaas nooit meer zou zien.

In de daaropvolgende dagen regelde hij zijn reizen zo, dat hij in de buurt van Springfield kon rijden, zodat er wellicht nieuws was over de vondst van Ashes. De tijd verstreek echter en er was geen spoor van de kat te vinden. Tot het moment dat een vrouw genaamd Kimberly de bange en koude kat aan de kant van de weg zag.

Advertisement

Nadat ze hem had opgepakt, nam Kimberly Ashes mee naar de Lollypop Farm, een organisatie die zich wijdt aan het redden van zwerfdieren en verlaten dieren.

Van daaruit gingen de functionarissen van het centrum onmiddellijk over tot het analyseren van de microchip van de kat en ontdekten met enorme verbazing dat zijn huis meer dan 2000 km verwijderd was. Een echte reizende kat!

Matthew werd gecontacteerd door de Lollypop Farm en kon niet gelukkiger zijn met de vondst. Hij haastte zich er onmiddellijk naartoe en toen hij zijn geliefde Ashes gezond, veilig en klaar om met hem naar huis te gaan zag, kon hij zijn tranen niet bedwingen en begon de kat te knuffelen, waarvan hij nooit had gedacht dat hij hem weer zou vinden.

Advertisement

De gevoelens die een man kan voelen voor zijn trouwe viervoeter kent soms geen grenzen, en dit prachtige verhaal met een gelukkig einde bewijst het. We wensen Matthew en Ashes nog vele kilometers om samen gelukkig te reizen!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt