Deze oude vrouw was bang voor de Pitbull van de buurman, maar toen ze in huis viel, redde de hond haar leven - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Deze oude vrouw was bang voor de Pitbull…
Al tientallen jaren stuurt dit ziekenhuis pasgeborenen naar huis in schattige kerstsokken Dit kind met het syndroom van Down omarmt en troost zijn autistische klasgenoot

Deze oude vrouw was bang voor de Pitbull van de buurman, maar toen ze in huis viel, redde de hond haar leven

Door Janine
25.537
Advertisement

Elk hondenras heeft zijn eigen persoonlijkheid en temperament. Waar het echter om gaat, is training en de context waarin een dier leeft. Met sommige rassen is men wantrouwender dan andere, bijvoorbeeld de Pitbull of de Dobermann, juist omdat ze als bijzonder agressief worden beschouwd. In werkelijkheid is het misschien het uiterlijk dat angst opwekt (men moet zeker voorzichtig zijn met honden van die grootte). Deze lieve Pitbull genaamd Simba heeft aangetoond dat de angst van veel mensen volledig ongegrond is.

Simba woont in een appartement in Zweden samen met zijn baasje, Arjanit Mehana. Hoewel de hond hier de mensen die in het gebouw wonen op een vriendelijke manier probeert te benaderen, proberen velen hem te vermijden. Vooral een buurvrouw, een oudere vrouw die beneden woont, was altijd huiverig tegenover de hond en ook nogal bang door zijn aanwezigheid.

"Hij probeerde haar altijd te begroeten, maar ze zei altijd dat het een slechte hond was en keek hem angstig aan", zei Mehana, "ze vond hem nooit leuk omdat het volgens haar een slecht ras is." Simba heeft echter nooit agressie getoond tegenover de oudere vrouw - zijn tederheid en instinct om anderen te helpen zou zich al snel bewijzen.

Advertisement

Op een dag keerden Mehana en Simba terug van een wandeling, ze liepen langs de trap naast het huis van de buurvrouw, toen de hond zich vreemd begon te gedragen. "Hij bleef staan en begon te blaffen naar de deur waar de buurvrouw woont. Ik trok hard aan de riem maar hij weigerde mij te volgen," zei de jongen.

Na een tijdje besefte Mehana dat Simba hem iets probeerde te vertellen en pas toen hoorde hij een zwak geluid van binnen komen: "Ik hoorde een stem om hulp roepen en zeggen:" Ga alsjeblieft niet weg". Gelukkig had Simba dat verzoek om hulp gehoord!

Gelukkig was de deur niet op slot en wist Mehana binnen te komen. Toen hij de deur opende, vond hij de bejaarde buurvrouw op de grond: ze was gevallen en had haar bekken gebroken en had twee dagen op de grond gelegen, en om hulp geroepen.

Simba had het verzoek van de vrouw om hulp net op tijd gehoord! Mehana bleef bij de vrouw wachten tot de komst van de ambulance en, terwijl ze wachtten, bleef de oude vrouw "die vriendelijke hond" bedanken.

Met zijn heroïsche gebaar heeft Simba ruimschoots aangetoond dat hij een groot en vriendelijk hart heeft.

Tags: DierenHondenVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt