Deze oma gaf haar kleinkinderen 12 activiteiten om met het gezin te doen, in plaats van het gebruikelijke speelgoed - BekijkDezeVideo.nl
x
Deze oma gaf haar kleinkinderen 12 activiteiten…
7 kwaliteiten die van degenen die geboren zijn onder het teken van de Leeuw, heel speciale mensen maken De Kustwacht redt een hond in nood die in open zee zwom

Deze oma gaf haar kleinkinderen 12 activiteiten om met het gezin te doen, in plaats van het gebruikelijke speelgoed

15 December 2019 • Door Janine
8.634
Advertisement

Kerstmis is het feest voor de kinderen, een periode vol magie, snoep… en geschenken. De familieleden en de ouders van de kleintjes beginnen op tijd met het zoeken naar het perfecte geschenk dat onder de boom wordt gelegd, waarbij ze vaak veel geld uitgeven en speelgoed kopen die korte tijd later ergens achter in de kast belandt.

Zich bewust van het extreme consumentisme rond Kerstmis, heeft deze oma bedacht haar kleinkinderen een speciale doos te geven, een geniaal geschenk dat kinderen zeker niet zullen vergeten - in tegenstelling tot de andere geschenken die ze zullen ontvangen.

Voor Kerstmis 2017 had mevrouw Darlene Waller besloten om haar twee oudste kleinkinderen van 9 en 11 jaar niet het gebruikelijke dure en nutteloze speelgoed te geven: in plaats daarvan dacht ze erover om voor hen "de doos met avonturen" te creëren.

Samen met de doos was er een brief voor de twee kinderen, Mason en Dawson:

"Dit jaar, lieve jongens, wil ik jullie het geschenk van tijd geven. In deze doos vind je 12 enveloppen, één voor elke maand van het jaar. In elke envelop zit een georganiseerde en betaalde activiteit (voor het grootste deel) voor jullie en voor mij (of voor jullie, Rich en mama). Sommige activiteiten kiezen jullie, andere heb ik gekozen. Maar ze zijn allemaal leuk voor het gezin om samen te doen. Open aan het begin van elke maand een envelop en spreek een datum af: voor sommige activiteiten kunnen we ook oom Timothy en tante Savannah meenemen.

Ik hou van jullie en ik kan niet wachten om tijd met jullie door te brengen. Veel liefs, oma."

Advertisement

Het idee van de grootmoeder komt van een zorgvuldige observatie van haar kleinkinderen: “Grotere kinderen hebben niets nodig. Ze hebben allerlei speelgoed en elektronische instrumenten. Ik heb altijd graag herinneringen gemaakt en veel van de activiteiten die ik in de enveloppen stopte, zouden we dit jaar toch hebben gedaan ".

Van bowlen tot lasergamen, van de bioscoop tot een honkbalwedstrijd, oma is er zeker van dat dit jaar er één vol plezier zal zijn met het gezin.

Het idee van de oma beviel ook de ouders: "Ze leven met een beperkt budget, dus ze waren blij dat ze de kinderen mee konden nemen om te gaan bowlen of naar de bioscoop". Oma zal bij elk familie-uitje een foto maken en een album met herinneringen maken om ze het volgende jaar te geven.

Een mooi idee dat velen van ons kunnen nadoen: geef je kinderen emoties en herinneringen, niet alleen speelgoed!

Tags: KinderenKerstIdeeën
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt