George Clooney onthult aan de wereld zijn kersttruc om zijn kinderen in toom te houden

Janine image
door Janine

14 December 2023

George Clooney onthult aan de wereld zijn kersttruc om zijn kinderen in toom te houden
Advertisement

Het ouderschap is een nogal delicaat onderwerp waarover verschillende denkrichtingen bestaan: het opvoeden van een kind volgt geen rigide en vooraf gedefinieerde regels, maar iedereen deelt zijn eigen levensfilosofie mee aan zijn nakomelingen.

Ook de beroemdste Hollywoodsterren vormen daarop geen uitzondering: zelfs George Clooney, die in staat is iedereen te betoveren met zijn charme, kan moeite hebben met het omgaan van zijn tweeling. Maar hij neemt ook zijn toevlucht tot een aantal "oude trucs" om de kleintjes naar hem te laten luisteren en de scène die hij beschreef is werkelijk hilarisch.

Het beroemde echtpaar George en Amal Clooney

Het beroemde echtpaar George en Amal Clooney

Wikimedia Commons - CC BY 2.0

De 62-jarige met tijdloze schoonheid werd onlangs geïnterviewd door People magazine en hier onthulde hij zijn persoonlijke truc om te voorkomen dat zijn kinderen zich misdragen. Het enige wat hij doet is simpelweg zijn mobiele telefoon pakken en een telefoongesprek simuleren.

De filmster is al meer dan tien jaar getrouwd met Amal Alamuddin, 45 jaar, een succesvolle advocaat die zich bezighoudt met de verdediging van mensen die zonder bewezen reden in de gevangenis zitten: ze is gespecialiseerd in internationaal recht en mensenrechten. Een liefdesrelatie waar aanvankelijk niemand in geloofde.

Maar toen Clooney Amal ontmoette tijdens een diner in zijn huis aan het Comomeer, in Lombardije (Italië), werd hij betoverd door haar magnetische persoonlijkheid en meer aangetrokken door haar intelligentie dan door haar onbetwistbare schoonheid.

Eén van de beroemdste hartenbrekers ter wereld heeft twee kleine kinderen, een tweeling, en heeft dit systeem bedacht om ze in toom te houden.

Advertisement

George Clooney en zijn geheim om zijn kinderen in toom te houden

George Clooney en zijn geheim om zijn kinderen in toom te houden

Pxhere

"Hallo Kerstman? Hallo, hoe gaat het met U? Oh geweldig, dat is mooi. De kinderen? Hoe ze zich gedragen... nou, laten we eens kijken...", zegt de geliefde en bekroonde acteur dan, terwijl hij hen recht in de ogen kijkt.

De kleine Ella en Alexander, zes jaar oud, beginnen met hun ogen te rollen en te jammeren, zodat hun vader niet slecht over hen zou spreken tegen de Kerstman: we weten allemaal dat alleen brave kinderen cadeautjes krijgen, toch? "Het maakt niet uit of het juli of december is, het werkt altijd," onthulde George lachend van blijdschap.

Het nummer in het adresboek van een vriend staat zelfs onder de naam "Kerstman" en hij gebruikt deze truc vaak zodat er naar hem geluisterd wordt. Kortom, hij had nooit verwacht zo verliefd op iemand te worden en hij verklaarde: “mijn leven is voor altijd veranderd: als je getrouwd bent, leer je te leven voor iemand anders, voor mensen van wie je meer houdt dan van jezelf en je vergeet wat het woord 'egoïsme' is”, zo stelde de beroemdheid. Welke trucjes gebruik jij om je kinderen in toom te houden?

Advertisement