Deze ouders creëerden een unieke en originele boekenkast voor hun kinderen - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Deze ouders creëerden een unieke en…
Deze man redde een wolvenwelp en voedde hem op als huisdier Deze twee honden volgden hun baasje naar het ziekenhuis, om hem niet alleen te laten na de operatie

Deze ouders creëerden een unieke en originele boekenkast voor hun kinderen

Door Janine
2.165
Advertisement

Hoe vaak komt het niet voor dat we niet weten waar we de spullen moeten opbergen? Vaak komen we op een punt waar de beschikbare ruimte niet voldoende is, en juist op dat moment zoeken we naar alternatieve oplossingen en ruimtes.

Voor degenen die een beetje bekend zijn met doe-het-zelven, zal het niet moeilijk zijn om ingenieuze en praktische structuren te creëren waar je boeken, speelgoed en kleding kunt opslaan waar je gewoon geen plek voor hebt. Dit was het geval voor het echtpaar dat een prachtig meubelstuk voor hun kinderen maakte, dat iedereen graag in huis zou willen hebben.

De Australiërs Jess en Sinclair Breen zijn eigenaren van een renovatiebedrijf. Het was voor hen niet erg moeilijk om zelf iets te maken. Wat ze echter creëerden, is werkelijk een klein-groot juweel van een meubelstuk.

In 16 uur creëerden ze een boekenkast voor hun kinderen, waarbij ze na het voltooien van het werk stap voor stap deelden wat ze hadden gedaan en veel gebruikers op internet verbaasd achterlieten. De reden is niet moeilijk te begrijpen: kijk maar naar de foto's van dit zeer bijzondere meubelstuk om te beseffen dat het simpelweg een fantastische creatie is.

Advertisement

Ze creëerden een paneel om op de gekozen muur te plaatsen, van dezelfde grootte, alsof het een nepmuur was. Eenmaal bevestigd aan de "echte" muur, begonnen ze hun eigen thuiskunstwerk te maken. Hoe? Het plaatsen van 36 vierkanten van wit hout van verschillende grootte op het paneel, om een cirkelvormige figuur te vormen die doet denken aan een bloem. Op elk vierkant werden de boeken van de kinderen op verschillende hoogten en op een echt originele manier gerangschikt.

The morning after the day before - creating this.

Pubblicato da Jess & Sinclair su Venerdì 5 ottobre 2018

Het eindresultaat heeft zeker zijn vruchten afgeworpen voor de moeite die het kostte om dit meubelstuk te bouwen. Het is een bijzondere en originele manier om een kamer thuis uniek te maken. Bovendien is het niet vaak het geval dat je een vader en moeder hebt die beiden toegewijd zijn aan doe-het-zelven: dit zijn originele ouders!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt