De bruid besluit het moment dat ze haar jurk aan haar broer met het syndroom van Down laat zien, te fotograferen - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
De bruid besluit het moment dat ze haar…
18 foto's van mensen die geen huisdier wilden hebben en ze nu als hun kind behandelen Om niet te lang voor de tv te zitten, loopt deze gepensioneerde door de stad om eten thuis te bezorgen

De bruid besluit het moment dat ze haar jurk aan haar broer met het syndroom van Down laat zien, te fotograferen

Door Janine
10.935
Advertisement

Het huwelijk is de dag die de liefde viert tussen twee mensen die van elkaar houden, maar het is ook een dag die het gezin viert. Het is om deze reden dat toen Ashley Sedar haar huwelijk met Brian organiseerde, ze haar geliefden op de voorgrond wilde plaatsen.

Ze vond het leuk om een fotoshoot te doen die het moment vastlegde waarop de bruidsjurk voor het eerst werd onthuld, maar dat wilde ze niet met haar man doen. Ze dacht na over wie de hoofdpersoon van deze shoot zou kunnen zijn en koos haar broer Nick die het syndroom van Down heeft, die haar foto's veel emotie gaf.

Ashley hield van het idee om het moment vast te leggen waarop de jurk van de bruid voor het eerst wordt onthuld, maar ze was niet overtuigd om het haar man te laten zien - aan wie ze de verrassing wilde bewaren tijdens de wandeling naar het altaar.

Daarover gesproken met een vriendin, had ze het idee om de fotoshoot te doen samen met haar broer Nick, die het syndroom van Down heeft.

Ashley en Nick hebben een zeer hechte band, hoewel Nick altijd een beetje verdrietig was voor het huwelijk van zijn zus, omdat hij dacht dat Brian haar van hem weg zou nemen. Door hem deel te laten uitmaken van zo'n belangrijk moment zou elke wrok verdwijnen.

Advertisement

Nick ervaart elke emotie maximaal. Dus toen hij zijn zus in haar prachtige trouwjurk zag, verpletterde de emotie gewoonweg elk woord. "Zijn ogen waren glanzend en hij kon het niet helpen om een traantje te laten. Je zou kunnen zeggen dat hij een wervelwind van emoties ervoer," zei Ashley in een interview.

Het moment was vol emotie en zelfs fotografe Kelsey Watroba die het moment vastlegde, geeft toe dat ze ontroerd was: "Voor mij, als trouwfotograaf, was het een van de meest speciale momenten die ik ooit heb gefotografeerd," zei ze.

Uiteindelijk, toen Nick weer in staat was om te praten, zei hij eenvoudigweg: "Jij bent de meest onbeschrijflijke persoon ter wereld." En we weten hoeveel liefde er in deze zin zit!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt