Een berenwelp blijft de man omhelzen die hem van een bosbrand heeft gered - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een berenwelp blijft de man omhelzen…
Nadat hij 20 jaar alleen kerst had doorgebracht, ontving deze man thuis een boom en een koor 14 foto's die laten zien wat het betekent om in een dierenasiel te werken

Een berenwelp blijft de man omhelzen die hem van een bosbrand heeft gered

Door Janine
65.212
Advertisement

2019 was een moeilijk jaar voor het milieu - denk maar aan de Amazone, getroffen door ernstige branden, en onmiddellijk daarna Australië, waar honderden dieren hun leven verloren, evenals hun leefgebied, als gevolg van de vlammen. Meer dan 400.000 hectare grond in de buurt van Sydney ging in vlammen op, wat een verschrikkelijke verwoesting veroorzaakte. In dit sombere scenario waren er echter ook veel helden die probeerden de dieren te redden en daarbij hun leven riskeerden. Net als de vrouw die haar leven had geriskeerd om een koalawelp uit de vlammen te redden, redde een man een berenwelp middenin een bosbrand en zijn onderneming ging meteen viral op Twitter. Na de redding werd de man (die nog niet is geïdentificeerd) letterlijk achtervolgd en omarmd door het kleine dier. De video getuigt van de prachtige scène.

De gebeurtenis werd gedeeld op Twitter door een influencer genaamd Susanta Nanda; er is weinig bekend over de plaats waar de video met het mooie gebaar werd opgenomen, maar het blijft een scène die ons een zeer belangrijke boodschap stuurt.

De inzet en inspanningen voor het behoud en de verzorging van dieren in het wild zullen altijd noodzakelijk zijn. Deze wezens zijn zo geweldig dat we ze niet kunnen negeren en niet kunnen doen alsof. Kijk eens hoe zelfs de beer probeert te spelen en de man te bedanken die hem heeft geholpen. We zouden willen dat geen enkel dier lijdt door de ongecontroleerde hand van de mens.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt