Deze familie ontdekte dat een echte uil zich verstopte in hun kerstboom - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Deze familie ontdekte dat een echte…
18 mensen die de voetsporen van hun ouders volgden en dezelfde baan kozen Een aantal zwerfhonden staat in de rij voor de voedsel- en waterdispensers die de politie voor hen heeft geïnstalleerd

Deze familie ontdekte dat een echte uil zich verstopte in hun kerstboom

Door Janine
3.291
Advertisement

Wanneer de feestdagen eraan komen, besluit iedereen zijn huis in te richten op de manier die hij het mooist vindt. Een van de meest universele en symbolische decoraties van Kerstmis is ongetwijfeld de boom. Of het nu echt is of nep, groot of klein, er is waarschijnlijk niets zoals dit ornament dat de magie van de kerstsfeer in huis brengt.

Iedereen die besluit om een echte boom op te tuigen, weet al dat ze een stukje natuur in hun huis brengen. Om deze reden kan het gebeuren dat we worden geconfronteerd met ongebruikelijke verrassingen, zoals de familie Newman in de Verenigde Staten is overkomen.

via: CNN

Toen Katie McBride Newman uit Roswell, Georgia, het diner aan het klaarmaken was, nadat ze een echte dennenboom het huis in had gebracht en had versierd, zei haar dochter India plotseling, bijna huilend, dat ze bang was voor een bepaalde versiering die aan de boom hing. De vrouw dacht dat haar dochter verwees naar een van de vele decoraties in de vorm van een uil waarmee ze als liefhebber van deze dieren de boom altijd met Kerstmis versiert.

Maar toen ze beter keek, was ze letterlijk geschokt. In de boom zat een echte uil, van vlees en bloed, levend en neergestreken tussen de decoraties... waarvan vele in de vorm van een uil!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt