De buschauffeur had gedronken: een kind ruikt alcohol en belt de politie om een mogelijke tragedie te vermijden - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
De buschauffeur had gedronken: een kind…
Een pasgeboren olifantenwelp huilde 5 uur nadat hij door zijn moeder was achtergelaten 18 mensen die de voetsporen van hun ouders volgden en dezelfde baan kozen

De buschauffeur had gedronken: een kind ruikt alcohol en belt de politie om een mogelijke tragedie te vermijden

Door Janine
24.236
Advertisement

Soms zijn er situaties waarin het volgen van iemands instinct een grote, zo niet onmisbare hulp kan zijn. Je moet op je gevoelens vertrouwen, omdat ze ons bijna altijd de juiste weg wijzen. Een jongen uit de vijfde klas, Troy Luna, zat zoals elke ochtend in zijn bus om naar school te gaan en kreeg plotseling een vreemd gevoel, niet helemaal ongegrond. De buschauffeur had een vreemde geur bij zich en haar roekeloze manier van rijden waarschuwde de kleine student. Op dat moment deed Troy precies wat hij voelde dat goed was en zijn gebaar redde mogelijk zijn leven en dat van 30 andere kinderen.

via: Fox19
foto: Fox19

We zijn in Californië (VS) en, zoals elke ochtend, hadden Troy en 30 andere kleuterschool- en basisschoolleerlingen net hun shuttle genomen om naar school te gaan. Die ochtend reed de gebruikelijke bestuurder echter niet in de bus, maar een vervangster - een zekere Karolyn Denise Ray die, volgens de jonge Troy, een vreemde, onaangename geur verspreidde.

Naast die geur maakte Troy zich echter zorgen over de roekeloze rijstijl die de bestuurder tijdens de reis begon te vertonen. Zonder duidelijke reden versnelde de vrouw achter het stuur en reed gevaarlijk, totdat ze een belangrijke bocht miste en op de snelweg de snelheidslimiet overschreed. Op dat moment besefte Troy dat er absoluut iets mis was en zei tegen zijn klasgenoten: "Ik bel 911!".

foto: Fox19

De vrouw werd aangehouden en onderworpen aan alcoholtesten, waar ze positief testte. Hij is slechts 10 jaar oud, maar Troy wilde zijn instinct volgen en vermeed daarmee een waarschijnlijk rampzalig ongeluk.

Weten hoe we het leven van onze kinderen in handen van anderen kunnen leggen, is altijd een belangrijke daad van vertrouwen en het is misschien om deze reden dat dit verhaal zo moeilijk te verteren is. Een verhaal dat gelukkig goed is afgelopen.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt