Het verhaal van Miley, de Australische Dalmatiër die 18 puppy's heeft gebaard en elk record heeft verbroken - BekijkDezeVideo.nl
x
Het verhaal van Miley, de Australische…
Buren horen een vrouw schreeuwen en bellen de politie, maar het was een ondeugende papegaai Deze 14 foto's laten zien dat de beste dingen in het leven de meest simpele zijn

Het verhaal van Miley, de Australische Dalmatiër die 18 puppy's heeft gebaard en elk record heeft verbroken

12 Januari 2020 • Door Janine
4.579
Advertisement

Wanneer een hond zwanger is, is een van de eerste dingen die hun eigenaren willen weten, hoeveel puppy's ze zullen hebben; hoewel je het niet exact kunt weten, is het met de middelen die dierenartsen tot hun beschikking hebben, mogelijk om een redelijk goede schatting te krijgen van het aantal puppy's dat geboren zal worden. Maar hoe verkeerd zat de dierenarts die voor Miley zorgde, de Australische Dalmatiër die alle eerdere records van haar ras heeft verbroken.

via: Daily Mail

Aan Cecilia Langton-Burton en haar man was door de dierenarts verteld dat ze niet meer dan drie puppy's zouden verwachten toen hun Dalmatiër Miley zwanger werd. Je kunt je dus hun verrassing voorstellen toen Miley 18 puppy's kreeg. De enorme buik van Miley had de eerste aanwijzing moeten zijn dat de dierenarts een fout had gemaakt in zijn beoordeling.

Het kan zeven tot negen jaar duren om af te studeren als dierenarts, dus het is heel goed mogelijk dat een scanapparaat ten tijde van Miley's onderzoek defect was…

Met in totaal 12 teefjes en 6 reuen brak de grootte van het nest alle wereldrecords. Velen vergelijken het recordaantal puppy's met de Disney-animatiefilm "101 Dalmatiërs", waar de twee ouders van de animatiefilm naar schatting slechts 15-16 puppy's hebben, maar er in de film veel meer hadden. Dat was in feite het aantal pups dat Cecilia, die ook een hondenfokker is, had geschat dat Miley zou krijgen. Maar nee!

Advertisement

De Australian National Kennel Council heeft het nest van Miley als het grootste nest in de Australische geschiedenis gedocumenteerd. Bovendien heeft het eerste nest in de geschiedenis van het Dalmatische ras gemiddeld minder dan 15 of 16 pups; een feit dat de bevalling van Miley nog ongelooflijker en unieker maakte.

Hoe dan ook, beide vierbenige ouders lijken echt gelukkig te zijn, vooral Miley, terwijl wat betreft de vader, Astro genaamd, hij in eerste instantie "geschokt" leek te zijn toen hij voor het eerst het aantal van zijn nieuwe kleintjes zag!

Eind goed, al goed voor deze lieve Dalmatische familie die het hart van de hele wereld al heeft gewonnen en die het Guinness Book of Records is binnengekomen door het aantal puppy's waaruit het bestaat. Gefeliciteerd Miley en Astro!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt