Ze vindt haar hond terug nadat ze hem op de markt had verloren: hij was zelf teruggekeerd in een taxi

Janine image
door Janine

04 Oktober 2021

Ze vindt haar hond terug nadat ze hem op de markt had verloren: hij was zelf teruggekeerd in een taxi
Advertisement

Wie is er nog nooit met zijn hoofd in de wolken geweest? Het overkwam Yosi Sheyla Apfata, net zoals het ons allemaal weleens overkomt, in juni terwijl ze vrolijk aan het wandelen was op de markt van haar stadje in Peru in het gezelschap van haar hondje Ica. Het meisje, die zich verloor in de geuren en kleuren van die plek, vergat haar hond volledig en op de terugweg verloor ze hem in de menigte van de markt uit het oog. Een situatie die op de slechtste manier had kunnen eindigen, maar gelukkig heeft een beschermengel Ica veilig en wel teruggebracht naar zijn familie.

via TikTok/Yosi Sheyla Apfata

Advertisement
Pxfuel/Not The Actual Photo

Pxfuel/Not The Actual Photo

Het is een rustige dag in juni en Yosi Sheyla Apfata, een meisje uit Peru, heeft besloten een wandeling te maken over de markt in haar geboorteplaats. Voor het meisje betekende een wandeling naar de markt terugkeren naar de normaliteit na maanden van lockdown, en Ica was erbij, een leuke tweejarige hond die zijn baasje overal naartoe vergezelt.

Die dag werd het meisje echter, juist vanwege het uitzonderlijke karakter van het evenement, meegesleept door de levendigheid van de mensen, door de kleuren en geuren van die plek die ze zo had gemist. Nadat ze door het enthousiasme steeds sneller ging lopen, kon haar hond haar vanwege zijn grootte niet bijhouden. Na een kort rondje langs de kraampjes, keerde Yosi alleen naar huis terug, zonder zich in het minst zorgen te maken om Ica. Toen ze thuiskwam, de tragedie: de hond was weg. Na de tranen en wanhoop belde echter iemand aan de deur aan.

Advertisement
TikTok/Yosi Sheyla Apfata

TikTok/Yosi Sheyla Apfata

Nadat ze de deur had opengedaan, kon ze haar ogen niet geloven: haar hondje was veilig en wel bij haar thuisgekomen. De eer gaat naar een familievriend die op de markt werkte. Nadat hij de kleine Ica alleen langs de kraampjes had zien ronddwalen, herkende hij het dier onmiddellijk en ging hij, nadat hij hem op zijn motortaxi had geladen, onmiddellijk naar Yosi's huis.

Een tussenkomst van de voorzienigheid die ervoor zorgde dat dit verhaal een goed einde kreeg, zoals breed gedocumenteerd op TikTok. We zijn er zeker van dat Yosi de volgende keer meer aandacht aan haar hond zal besteden gezien de schrik, zelfs als momenten van afleiding iedereen kunnen overkomen.

Advertisement