In deze hartverwarmende video zingt een kind een lied voor zijn broer met het syndroom van Down

Janine

09 Januari 2020

In deze hartverwarmende video zingt een kind een lied voor zijn broer met het syndroom van Down
Advertisement

Onvoorwaardelijk van iemand houden is waarschijnlijk een van de mooiste geschenken die iemand kan krijgen. De kleine Tripp werd geboren in een wereld die mensen zoals hij "anders" beschouwt - mensen met een extra chromosoom, om het zo maar te zeggen. En toch, een kind zou alleen maar veel genegenheid nodig hebben, het enige dat hij zou moeten weten. Gelukkig doet zijn hele familie en met name zijn oudere broers Jayce en Rayce het de kleine met het syndroom van Down aan niets ontbreken. Elk van zijn jonge broers ondersteunt Tripp en zijn situatie zo goed als hij kan: Jayce ontwierp zijn eigen gepersonaliseerde sticker om op zijn fiets te bevestigen, terwijl Rayce werd vastgelegd op een lieve video terwijl hij een liedje voor zijn kleine broertje zong.

via Facebook / Nicole Powell

Advertisement
Facebook / Nicole Powell

Facebook / Nicole Powell

Rayce zingt graag voor zijn kleine broertje en de video die moeder Nicole in december 2019 op haar Facebook-profiel publiceerde, is hiervan het bewijs. De jongen werd vastgelegd door zijn moeder tijdens het zingen van het nummer "10.000 Hours" van Dan + Shay en Justin Bieber.

"Het is de manier waarop Rayce contact maakt met Tripp - hij zingt altijd iets voor hem. Hij zweert dat dit lied over hem en zijn broer gaat," zei zijn moeder, Nicole.

Youtube / THV11

Youtube / THV11

Terwijl Rayce liefdevol naar zijn broer kijkt en de tekst zingt, lijkt het erop dat elk woord bestemd is voor dat kleine wezen dat hij in zijn armen houdt:

"Ik zou er 10.000 uur en nog eens 10.000 over doen als dat nodig is om je lieve hart te leren kennen. Ik zal het misschien nooit bereiken, maar ik zal het proberen en als ik er 10.000 uur of de rest van mijn leven over moet doen, dan doe ik dat en zal ik van je houden" zijn enkele woorden vertaald uit het beroemde lied.

Advertisement
Facebook / Nicole Powell

Facebook / Nicole Powell

JJ Grieves en Nicole Powell komen uit de staat Arkansas (VS) en vernamen dat hun derde kind het syndroom van Down zou hebben terwijl Nicole zwanger was. Artsen vertelden de ouders duidelijk dat de kwaliteit van leven van hun baby eronder zou lijden en adviseerden dat ze de zwangerschap afbraken. Maar noch JJ noch Nicole hebben die optie ooit overwogen, zelfs geen seconde. "Hij is net als ons,” zei JJ. "Het kost hem alleen wat meer tijd om te leren, misschien zal het wat meer aandacht en wat meer liefde vergen... maar is dat niet wat de wereld nodig heeft?"

Advertisement