Dankzij constante training heeft deze jongen zijn leven veranderd door in een jaar tijd 90 kg te verliezen - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Dankzij constante training heeft deze…
Deze kat raakt geïrriteerd wanneer hij ontdekt dat de doos geen cadeau voor hem was Deze vrouw stopte met haar carrière om huizen van bamboe te bouwen in Indonesië

Dankzij constante training heeft deze jongen zijn leven veranderd door in een jaar tijd 90 kg te verliezen

Door Janine
1.669
Advertisement

Een verandering is iets dat ons vaak beangstigt, vooral omdat het meestal een niet-onverschillige inspanning inhoudt, die velen niet bereid zijn onder ogen te zien. Ondanks de inspanningen en moeilijkheden, is het alleen dankzij kleine stappen dat verbetering op lange termijn kan worden bereikt. Omar Thaher weet dit goed, die op 19-jarige leeftijd besloot zijn leven te veranderen. De jongen had zwaar overgewicht en was diep depressief vanwege zijn verslaving aan voedsel. Omar besloot toen om te veranderen: binnen 1 jaar slaagde hij erin om 90 kg te verliezen, waarbij hij zijn lichaam en zijn leven volledig veranderde!

Zijn verhaal kan een bron van inspiratie zijn voor mensen die zich in een vergelijkbare situatie bevinden.

In 2018 besloot Omar zich te wijden aan fysieke activiteit en zijn verslaving aan eten te "vervangen" door fitness. Hij begon heel langzaam, met lichte gewichten en wat cardio, en vermeed zijn grenzen meteen te ver te verleggen. Met een gekalibreerd programma gaf Omar niet op en vervolgde zijn intensieve pad totdat hij de gewenste resultaten bereikte.

Dag in dag uit bleef hij naar de sportschool gaan. De eerste resultaten lieten niet lang op zich wachten en blij om wat hij deed, besloot Omar zijn verhaal en vooruitgang te delen op sociale media. Op zijn Instagram-pagina kun je zijn resultaten zien.

Advertisement

"Ik begon dit alles niet alleen om af te vallen, maar om mijn leven volledig te transformeren," zei de jongen. "Ik ben blij te kunnen zeggen dat ik me nu fysiek en mentaal in een veel betere positie bevind dan toen ik begon."

Nu hij zijn doel heeft bereikt, concentreert Omar zich op het opbouwen van spiermassa, evenals het handhaven van een gezonde levensstijl die hij voor zichzelf heeft weten te creëren.

Zijn transformatie is echt opmerkelijk! Het is niet ongewoon om tieners met overgewicht te zien, slachtoffers van depressie - het verhaal van Omar moet mensen die vastzitten in een vergelijkbare situatie aan het denken zetten en hen aanmoedigen om in actie te komen en naar verandering te streven. Laten we altijd onthouden: "willen is kunnen"!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt