Zijn vrouw laat hem de hond uit de trimsalon ophalen: bij zijn terugkeer beseft hij dat hij de verkeerde mee heeft genomen - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Zijn vrouw laat hem de hond uit de trimsalon…
Het tedere moment waarop een kat haar kittens 12 goede redenen om oprechte vrienden dichtbij ons te houden: ze weten hoe ze ons beter kunnen laten voelen

Zijn vrouw laat hem de hond uit de trimsalon ophalen: bij zijn terugkeer beseft hij dat hij de verkeerde mee heeft genomen

Door Janine
2.675
Advertisement

We moeten eerlijk zijn: mannen letten niet altijd goed op wanneer hun vrouwen hen huishoudelijke taken toevertrouwen die misschien als saai en repetitief worden gezien. Het gebeurt vaak dat, ondanks de beste bedoelingen, een man wordt afgeleid of een klusje op zijn eigen manier uitvoert, zonder te veel na te denken over de gevolgen van wat hij doet. Veel vrouwen zouden zeggen dat dit een typisch mannelijk kenmerk is, maar is het niet ook deze variëteit die relaties interessant maakt?

Dat heeft CoCo, de vrouw van Rudy Salazar, zich waarschijnlijk ook afgevraagd toen ze haar echtgenoot met een volledig onverwachte verrassing thuis zag komen.

Dog named Coco aka wrong dog

Pubblicato da CoCo Salazar su Giovedì 26 dicembre 2019

De taak was tenslotte eenvoudig: BooBear ophalen, de schattige witte hond, uit de trimsalon waar de vrouw hem een paar uur eerder had achtergelaten.

Tot dusver alles goed, of bijna. Want toen Rudy bij de trimsalon aankwam en zei dat hij er was voor CoCo - uiteraard verwijzend naar zijn vrouw - was er enige verwarring. Er was namelijk onder andere ook een hond genaamd CoCo, die veel leek op BooBear, de hond die Rudy mee naar huis had moeten brengen.

BooBear home safely...

Pubblicato da CoCo Salazar su Giovedì 26 dicembre 2019

Zo werd de verkeerde hond aan de man meegegeven, zonder dat hij het in de gaten had. Toen hij eenmaal rustig en tevreden thuiskwam omdat hij zijn taak had voltooid, stond hij echter tegenover de verbazing van zijn vrouw, die onmiddellijk besefte dat de hond die Rudy in zijn armen had, niet haar BooBear was. Het moment van de ontdekking van het hilarische misverstand werd vastgelegd op een video, die vervolgens op Facebook werd gedeeld en die het web over ging en veel gebruikers vermaakte.

De "verkeerde" hond werd onmiddellijk teruggebracht naar de trimsalon en CoCo kon haar BooBear opnieuw knuffelen. Het was tenslotte niet allemaal de schuld van Rudy en de twee honden lijken wel heel veel op elkaar. Zeker, wat meer aandacht van zijn kant zou natuurlijk geen kwaad kunnen!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt