Verlegen maar tegelijkertijd “een buitenstaander”: degenen die geboren zijn onder het teken Vissen zijn een voortdurende ontdekking - BekijkDezeVideo.nl
x
Verlegen maar tegelijkertijd “een…
Nadat ze haar nest had verloren, is deze kat weer gelukkig door weeshonden te knuffelen Deze hond klampt zich wanhopig vast aan zijn baasje wanneer hij zich realiseert dat hij hem in het asiel achterlaat

Verlegen maar tegelijkertijd “een buitenstaander”: degenen die geboren zijn onder het teken Vissen zijn een voortdurende ontdekking

14 Januari 2020 • Door Janine
1.712
Advertisement

Onder vele verdiensten en evenveel "gebreken" zijn degenen die zijn geboren onder het teken Vissen (20 februari - 20 maart) de gelukkigste tegenstrijdige mensen die je ooit in je leven kunt ontmoeten; gevoelig maar tegelijkertijd extravert, vrolijk en tegelijkertijd timide; deze mensen leven hun interne tegenspraak hoe dan ook met vreugde en passie. Geloof ons, iemand kennen die onder deze sterrenhemel is geboren is een van de grootste fortuinen die je ooit kunt hebben!


  • Ze zijn histrionisch en creatief: als er conformisme in de lucht hangt, gaan Vissen ervandoor; je zult ze nooit kunnen dwingen om gevangen te blijven achter het gezond verstand van de dingen.
  • Ze zijn niet erg competitief: als je een Vissen kent, weet je dat met hen het spel gewonnen is; bescheiden in het leven, zal het niet lang duren tot ze zichzelf in jouw schoenen plaatsen en je begunstigen, zelfs in de meest competitieve contexten. Succes interesseert ze niet.
  • Ze weten heel oneerbiedig te zijn: praat niet over ernst met Vissen; in het leven weten ze buitengewoon oneerbiedig, zelf-ironisch en grappig te zijn. Dit is waarom ze worden beschouwd als perfecte vrienden.
  • Ze zijn empathisch: zoals we eerder zeiden, zal het niet lang duren voor ze zichzelf in jouw schoenen plaatsen en je de hand reiken als je het nodig hebt...
  • Ze zijn een beetje onrustig: wanneer hun leven schijnbaar kalm wordt, weten ze rusteloos te worden en altijd en constant nieuwe prikkens te vinden. Het zijn echte dromers.
foto: Needpix
  • Ze zijn loyale vrienden: verraad nooit het vertrouwen en de vriendschap van degenen die onder dit sterrenbeeld zijn geboren: oneerlijkheid jegens hen kan hun definitieve vertrek betekenen.
  • Ze zijn een beetje rommelig: ze zijn praktisch allergisch voor elk type netheid en precisie; maar dit betekent zeker niet dat ze niet weten hoe ze de grote deadlines van hun leven moeten respecteren.
  • Ze zijn heel verlegen: als je een Vissen voor het eerst ontmoet, zullen ze verlegen en bijzonder onvriendelijk lijken, maar dat is alleen schijn, binnenin is er een echte schat om te ontdekken.
  • Het zijn mensen van artistieke aard: ze houden van kunst, de natuur en alles wat mooi is in de wereld.
  • Het zijn gepassioneerde en intense mensen: wanneer een Vissen van iemamnd houdt, geeft hij zichzelf en spaart hij zichzelf zeker niet in het tonen ervan!

Wie een Vissen vindt... vindt een schat!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt