Een vrouw is bevallen van een heel speciale tweeling: een van hen heeft het syndroom van Down - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een vrouw is bevallen van een heel speciale…
Mensen die niet van zichzelf houden, zullen nooit volledig van anderen kunnen houden Het tedere moment waarop een kat haar kittens

Een vrouw is bevallen van een heel speciale tweeling: een van hen heeft het syndroom van Down

Door Janine
42.679
Advertisement

Toen Nicola en Todd Bailey probeerden hun tweede kind te verwekken, wisten ze niet dat ze binnenkort ouders van een heel speciale tweeling zouden worden. Na 12 weken zwangerschap onthulden de artsen het paar dat ze een tweeling kregen, maar verder niets. De echografie toonde namelijk geen enkel type afwijking. Nicola Bailey vermoedde iets en had de mogelijkheid van een meervoudige zwangerschap al overwogen, omdat haar buik "veel sneller groeide dan de vorige zwangerschap en de symptomen heviger waren".

Buiten dit, hoefde Nicola Bailey zich niet veel zorgen te maken, totdat het water na 32 weken brak en ze twee prachtige meisjes baarde. De eerste die werd geboren was Harper, terwijl haar zus Quinn kort daarna arriveerde. De artsen ondergingen snel routinecontroles en toen ze terugkwamen in de kamer van de moeder, vertelden ze het nieuws aan de familie: Harper, de eerste van de tweeling, had het syndroom van Down.

Nicola begreep niet waarom de dokter “het spijt me” zei, alsof hij haar slecht nieuws bracht. Voor haar waren haar dochters allebei prachtig.

De moeder van de kleintjes onthulde dat ze sinds hun geboorte onmiddellijk een heel speciale band deelden. Ze probeert ze natuurlijk niet met elkaar te vergelijken omdat ze weet dat het twee verschillende kinderen zijn, en niet alleen vanwege de genetische omstandigheden van Harper.

Advertisement

Nicola meldde het feit dat hun situatie veel negatieve opmerkingen trekt van onwetende mensen, die niet altijd de "diversiteit" van Harper accepteren. De vrouw doet echter alles om mensen te onderwijzen, vooral via haar sociale media-account. Bovendien werd Harper geboren met een hartprobleem, dus zal ze gedwongen worden om een operatie te ondergaan wanneer ze 6 jaar oud is.

Ondanks alle uitdagingen en moeilijkheden waarmee ze wordt geconfronteerd, zijn Nicola en Todd erg trots op hun gezin.

We wensen hen alle goeds en veel geluk!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt