Vastberaden en dromers, tegen Boogschutter-vrouwen is het vrijwel onmogelijk om nee te zeggen - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Vastberaden en dromers, tegen Boogschutter-vrouwen…
Als je er klaar voor bent, zul je weer liefhebben alsof het de eerste keer was Deze test laat zien dat mannen liever slimmere vrouwen hebben, maar in hun aanwezigheid hebben ze de neiging om

Vastberaden en dromers, tegen Boogschutter-vrouwen is het vrijwel onmogelijk om nee te zeggen

Door Janine
2.278
Advertisement

Weet je waarom vrouwen geboren onder het teken van Boogschutter (22 november - 21 december) zo speciaal zijn? De tekens van de dierenriem verklaren dat volgens de Griekse mythologie deze mensen sinds de oudheid worden beschouwd als de mentoren van Achilles, een Griekse held van de Trojaanse oorlog. Dat wil zeggen dat Boogschutter-vrouwen vastberaden en ambitieus zijn als ze iets willen bereiken. Boogschutter-vrouwen zijn in alle opzichten speciaal, en er zijn veel redenen waarom het onmogelijk is om ze te vergeten!

Om te beginnen zijn Boogschutter-vrouwen erg gul, ze houden ervan zichzelf in de schoenen van de mensen om hen heen te plaatsen, om nog maar te zwijgen van het feit dat ze heel eerlijk zijn, ze zich aanpassen aan elke situatie en hun gevoel voor humor onderscheidt hen daarmee van anderen omdat ze erg enthousiast en vol energie zijn. Aan de andere kant zijn het erg vrije vrouwen, ze houden van de natuur, ze houden ervan nieuwe dingen te leren, ze luisteren naar muziek en ze houden van dansen in de open lucht.

Ze houden echter niet van mensen die hun persoonlijke ruimte binnendringen, omdat ze er een hekel aan hebben gecontroleerd te worden en ze kunnen niet tegen mensen die niets anders doen dan oordelen. Wanneer ze zich gevangen voelen, ontsnappen ze liever aan de ongemakkelijke situatie. Natuurlijk willen Boogschutter-vrouwen graag op hun eigen voorwaarden leven en vooral leven alsof er geen morgen is. Hun extraverte en rondtrekkende persoonlijkheid onderscheidt hen van de rest, het zijn echt speciale vrouwen!

foto: Needpix

Boogschutter-vrouwen zijn erg optimistisch, ze houden van dromen en niets is onmogelijk voor hen, zozeer zelfs dat ze er elke dag aan werken om hun dromen en doelen te bereiken. We zouden ze soms gek kunnen noemen, omdat niets onbereikbaar voor ze is, maar ze zijn volhardend en hopen altijd dat al hun inspanningen zich op een dag zullen concretiseren.

Bovendien zijn Boogschutter-vrouwen heel direct, ze vertellen mensen graag de waarheid en soms houden ze geen rekening met de gevolgen; hierdoor brengt hun eerlijkheid hen vaak in problemen met andere mensen, maar dit komt omdat zij de leugens en intriges niet kunnen verdragen.

Bijzonder en tegelijkertijd ingewikkeld, deze vrouwen weten hoe ze echt onvervangbaar kunnen zijn!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt