Veel mensen zijn hun met Kerst gekregen puppy's al online aan het verkopen - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Veel mensen zijn hun met Kerst gekregen…
Deze man weigerde zijn door brand bedreigde park te verlaten om meer dan 100 koala's te beschermen De ontroerende beelden van de hond die zijn familie omhelst nadat een tornado hun huis heeft verwoest

Veel mensen zijn hun met Kerst gekregen puppy's al online aan het verkopen

Door Janine
3.530
Advertisement

Als het gaat om kerstcadeaus kun je niet altijd iedereen gelukkig maken. De dagen na de feestdagen kunnen voor sommigen een gelegenheid zijn om een aantal ongewenste geschenken te recyclen of te verkopen. We zijn het er allemaal over eens dat het krijgen van een puppy waarschijnlijk een van de beste dingen is die je ooit kunnen overkomen - we zouden er absoluut niet aan moeten denken om het te verkopen en er vanaf te komen. En in plaats daarvan is dit precies wat er gebeurt in Engeland op Gumtree, de advertentiesite waar je van alles kunt kopen of gratis kunt afhalen. In de dagen na de feestdagen was er een toename van de advertenties waarin reclame werd gemaakt voor de verkoop van puppy's van elk ras.

via: Dailymail
foto: Gumtree

Zoals de advertentie van een Italiaanse dog van een paar maanden oud, klaar om in een nieuw gezin te worden geadopteerd. In de advertentie is het duidelijk dat de hond onverwacht als een geschenk werd ontvangen en dat het gezin, dat uit werkende mensen bestaat - en al een hond had - niet in staat is om voor de nieuwkomer te zorgen. Dus, voor “slechts” £600 kun je Bully kopen, een zeer lieve zwarte Italiaanse dog.

Dit was uiteraard niet de enige advertentie.

foto: Gumtree

Er zijn mensen die "niet genoeg energie hebben" om met hun puppy te spelen, of mensen die ontdekken dat hun kind allergisch is voor hondenharen. Kortom, iedereen heeft de motivatie om van zijn cadeau af te komen.

Charity Dogs Trust zei dat het ongeveer 277 telefoontjes ontving van eigenaren die probeerden hun honden naar nieuwe families te verhuizen, alleen al tijdens de feestdagen. Dezelfde vereniging raadt ten zeerste af om honden op internet te kopen en verklaart dat online advertenties "niet altijd een volledig beeld van de situatie geven". Het goede doel moedigt eigenaren aan om eerst een instantie te raadplegen dat zich bezighoudt met adopties.

Advertisement
foto: Gumtree

Geef geen hondjes voor Kerstmis, tenzij je er 100% zeker van bent dat de ontvangers extreem goed voor het dier kunnen zorgen en vooral dat het een geschenk is dat welkom is - voorkom verrassingen! We moeten altijd onthouden dat een hond geen speelgoed is, maar een levend wezen met bepaalde behoeften, die we moeten respecteren.

foto: piqsels
Tags: DierenHonden
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt