Deze man heeft twee pitbulls uit een asiel geadopteerd: ze bedanken hem door zijn leven te redden tijdens een overval - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Deze man heeft twee pitbulls uit een…
Dit restaurant rekent klanten 38 cent extra voor elke De liefde die bestaat tussen een hond en zijn eigenaar heeft geen woorden nodig

Deze man heeft twee pitbulls uit een asiel geadopteerd: ze bedanken hem door zijn leven te redden tijdens een overval

Door Janine
87.508
Advertisement

Wie in het leven heeft ervaren om een hond uit een asiel te adopteren, zegt het luid en duidelijk: we redden puppy's van een koud en eenzaam bestaan, maar uiteindelijk zijn zij degenen die mensen redden, door zoveel liefde in hun leven te brengen. Dit gold letterlijk voor Robert McGowan, die eerst twee pitbull teefjes uit het asiel haalde, en vervolgens bedankten ze hem door het redden van zijn leven tijdens een overval. Een prachtig gebaar dat het begin van een diepe vriendschap goedkeurde.

foto: Robert Mcgowan

Robert McGowan heeft twee vrouwelijke pitbulls uit het asiel geadopteerd: hun namen zijn Ladybug en Ellabelle en hun hoop op adoptie vervloog. Maar toen kwam de juiste eigenaar voor hen, en ze genoten eindelijk van een huis en veel genegenheid.

foto: Robert Mcgowan

Robert was verheugd dat hij twee honden uit het asiel had gered, maar hij wist nog niet dat zijn twee meisjes binnenkort zijn leven zouden redden, in de ware zin van het woord!

Op een dag was Robert in zijn garage toen twee mannen hem in elkaar sloegen en hem intimideerden om hen de autosleutel te geven die in de garage was geparkeerd. Verbluft door de klappen, vertelde Robert hen dat de sleutel in huis lag.

Advertisement
foto: Robert Mcgowan

De criminelen kwamen het huis binnen waar ze naast de sleutels de twee pitbulls zagen. Hun gedrag beangstigde de dieven die de benen namen en de diefstal van de auto opgaven.

foto: Robert Mcgowan

Gelukkig heeft Robert er slechts een paar blauwe plekken en veel schrik aan overgehouden en vandaag is het alleen nog een slechte herinnering aan die ervaring. Na dat incident twijfelde hij niet: het waren de twee pitbulls die iets heel belangrijks voor hem deden en niet andersom! Hij heeft ze uit het asiel gehaald, maar zij hebben zijn leven gered!

Tags: DierenHondenVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt