Deze hond is blind en doof, maar slaagt erin om alle dieren in de opvang die het nodig hebben, te troosten - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Deze hond is blind en doof, maar slaagt…
De consumptie van deze 5 voedingsmiddelen kan bijdragen tot de verbetering van de bloedcirculatie Ze zorgen voor een zieke poema en voeden het op alsof het een enorme huiskat is

Deze hond is blind en doof, maar slaagt erin om alle dieren in de opvang die het nodig hebben, te troosten

Door Janine
4.863
Advertisement

Er zijn mensen die zoveel van dieren houden, dat ze besluiten hun leven te wijden aan het redden van zoveel mogelijk van hen. Het is een echte roeping. Sheryl Smith is een van deze mensen - al jaren legt ze zich toe op het redden van honden, katten en andere dieren die in moeilijkheden verkeren. Sheryl probeert ze niet alleen te redden, maar ook om een gezin te vinden dat hen wil adopteren. In feite heeft ze zelf een bijzonder "moeilijke" hond geadopteerd: Shiro, een heel lieve blinde en dove hond, die in verschillende opvangcentra heeft gewoond en met 4 gezinnen die hem uiteindelijk allemaal terug hebben gebracht. Sheryl wist dat ze hem moest helpen.

Sheryl kon Shiro niet aan zichzelf overlaten en zegt: "Hij huilt nog steeds in de auto omdat hij denkt dat hij ergens alleen is achtergelaten." Hoewel Shiro nog worstelt, is zijn situatie duidelijk verbeterd sinds Sheryl hem voor het eerst vond. Door alles wat hij heeft meegemaakt, heeft de lieve hond een zwak voor andere behoeftige dieren en vanaf het moment dat hij bij Sheryl's familie kwam, begon hij alle dieren te troosten die zijn baasje had gered.

Sheryl herinnert zich: "Onmiddellijk nadat ik Shiro mee had genomen, redde ik een zwangere hond die te ziek was om voor haar puppy's te zorgen en Shiro kwam tussenbeide om ze schoon te maken en voor hen te zorgen." Vanaf dat moment begon Shiro te zorgen voor elk dier dat zijn baasje redde, waardoor hij een zeer sterke band met elk van hen kreeg." Ze vertrouwen hem voordat ze mij vertrouwen," zei Sheryl.

Advertisement

Meer recent vond Sheryl een klein wild kitten in moeilijkheden die haar hulp nodig had (ze noemde hem later Tiny Tolley). Het kitten was erg ziek en toen Sheryl hem naar huis bracht, snelde Shiro meteen vanaf het eerste moment te hulp.

De vrouw kon niet geloven hoe mager en ziek het arme kitten was - als hij langer alleen was gebleven, zou hij het zeker niet hebben gered. De hond Shiro begreep onmiddellijk de ernst van de situatie en liet hem niet meer alleen: hij wist dat het kitten zijn hulp en steun nodig had.

Advertisement

Langzaam begon Tolley zich te herstellen, maar Shiro wilde hem niet alleen laten.

De kat wordt elke dag sterker en wanneer het volledig is hersteld, wordt hij toevertrouwd aan een gastvrije en liefhebbende familie. Tot die tijd is hij in goede handen!

Tags: DierenHondenVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt