De sterkste mensen zijn degenen die in stilte lijden zonder dat iemand het merkt - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
De sterkste mensen zijn degenen die…
De ongewone scène van een hond die een dutje doet, opgerold op de rug van een koe Deze kat heeft zoveel contact nodig dat ze haar baasjes volgt, zelfs onder de douche

De sterkste mensen zijn degenen die in stilte lijden zonder dat iemand het merkt

Door Janine
2.218
Advertisement

Hoe vaak hebben we mensen horen zeggen: “Het gaat goed" en hoe vaak hebben we zelf deze drie magische woorden gezegd die eigenlijk alles behalve positieve berichten verbergen? Alles wat we voelen willen we voor onszelf houden, goed verborgen rond ons hart, zodat niemand er toegang toe heeft. Degenen die in stilte lijden zijn in feite sterker dan ze lijken, maar hoeveel mensen kunnen dit echt begrijpen?

De sterkste zielen zijn niet degenen die voor iedereen noodzakelijkerwijs daden van overduidelijke moed verrichten of "zichzelf groot houden" om zichzelf te plezieren en de mensen om hen heen, wie van binnen sterk is, huilt alleen als er niemand in de buurt is, misschien onder de douche of voor het in slaap vallen. De sterkste zielen zijn degenen die zich achter het lijden verbergen met de magische woorden “Het gaat goed".

De echt sterke mensen zijn degenen die elke ochtend wakker worden en klaar staan om alle obstakels te overwinnen waar ze overdag mee moeten omgaan, ondanks dat er binnen in hen een hel van pijn, lijden, en soms depressie is. Om met het dagelijks leven om te gaan zijn twee dingen voldoende, een glimlach op je gezicht en altijd vooruit kijken.

foto: Piqsels

De sterkste zielen zijn degenen die, ondanks alles, hun verlangens en dromen nooit opgeven, ervan overtuigd dat de toekomst veel stralender is dan het heden dat hen in negativiteit en lijden vasthoudt. Het is niet aan iedereen om elke dag onzichtbare maskers te dragen, om te communiceren met mensen door een rol proberen te "interpreteren", om te doen alsof alles goed gaat. Maar niet alles gaat zoals zou moeten.

De sterkste mensen zijn degenen die van binnen lijden en het niet laten zien, en om deze reden hebben ze een dubbele capaciteit, een dubbel talent om te weten hoe ze twee mensen tegelijkertijd kunnen zijn. Zelfs als de slaapkamer aan het eind van de dag het enige mogelijke toevluchtsoord wordt waar we de tranen vrij kunnen laten lopen, zelfs als we ons ervan bewust zijn dat het heden ons pijn doet, heel veel pijn. Maar we zijn ons ook bewust van onze mogelijkheden, ons bewust van het feit dat, ondanks alles, de toekomst die ons wacht, stralender zal zijn dan vandaag.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt