Deze vrouw stapte uit de auto om een hond te helpen wiens knuffel over het muurtje was gevallen - BekijkDezeVideo.nl
x
Deze vrouw stapte uit de auto om een…
Deze 4 kinderen redden een hond die vastgebonden en achtergelaten was bij een onbewoond huis Te vaak beschikbaar zijn voor anderen kan wijzen op een gebrek aan liefde voor jezelf

Deze vrouw stapte uit de auto om een hond te helpen wiens knuffel over het muurtje was gevallen

26 Januari 2020 • Door Janine
34.833
Advertisement

Er zijn scènes waarvoor we niet onverschillig kunnen blijven. Als we zien dat iemand iets laat vallen, zou instinctief de eerste reactie zijn om het op te pakken.

Welnu: bedenk of, in de plaats van een persoon, dit een hond overkwam, die we toevallig op straat tegenkwamen terwijl we in de auto zaten. Dit is wat er gebeurde met Claire Cummings, die aanvankelijk de lieve hond in moeilijkheden niet eens had opgemerkt.

via: The Dodo

Terwijl ze naar het huis van een vriend reed, werd de aandacht van de vrouw getrokken door een roze knuffeldier in de vorm van een varken, dat verlaten op de stoep lag.

Claire vond het een nogal ongewoon tafereel en toen ze in de achteruitkijkspiegel keek, realiseerde ze zich dat er recht boven het knuffeldier een hond tegen de muur van het huis stond, die op alle mogelijke manieren probeerde het varkentje te pakken.

foto: The Dodo

Op de een of andere manier was het speeltje van de hond over de muur gevallen en wie weet hoe lang hij het al probeerde te pakken. Omdat hij niet over de muur kon springen, was er weinig hoop voor het arme dier om zijn speeltje terug te krijgen, tenzij iemand aan de andere kant het zou teruggeven. Dus Claire, die altijd een voorliefde had voor dieren, kwam onmiddellijk in actie toen ze de situatie begreep.

Nadat ze terugreed, stapte ze uit en liep naar de hond om zijn knuffeldier te pakken. Onnodig te zeggen dat de hond, zodra hij zijn geliefde varkentje weer kon "knuffelen", reageerde met een reactie van puur geluk en zichzelf door de vrouw liet aaien.

De schattige hond liep weer blij terug zijn tuin in, en liet ook Claire tevreden achter, die de dag van de hond heeft opgevrolijkt.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt