Deze dierenarts wilde de nacht doorbrengen in een hondenhok om te laten zien hoeveel honden lijden tijdens de winter - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Deze dierenarts wilde de nacht doorbrengen…
Een 6-jarig meisje wordt wakker met een branderig gevoel in haar ogen en redt haar hele familie van een brand Walnoten: rijk aan antioxidanten en omega-3, ze voorkomen hart- en vaatziekten en verbeteren de concentratie

Deze dierenarts wilde de nacht doorbrengen in een hondenhok om te laten zien hoeveel honden lijden tijdens de winter

Door Janine
12.612
Advertisement

De winter is een seizoen dat mensen in gevaar kan brengen als ze niet voldoende zijn uitgerust om de kou te weerstaan, maar andere meer weerloze wezens riskeren ook hun leven tijdens de winter. Neem bijvoorbeeld huisdieren - als je hond de nacht doorbrengt in zijn hondenhok in de tuin, weet dan dat de winter riskant kan zijn voor je geliefde viervoeter. Dr. Ernie Ward besloot dit probleem zonder halve maatregelen aan te pakken: een hele nacht lang (dit was tenminste zijn bedoeling) sliep de dierenarts in een hondenhok, in de kou.

De dierenarts lijkt nogal gefrustreerd door het idee dat veel mensen zichzelf echt kunnen misleiden dat voor hun hond een hondenhok en twee dekens voldoende zijn om zich te verwarmen en de zeer lage nachtelijke temperaturen onder ogen te zien. Zijn nieuwe experiment is daarom bedoeld om de ogen te openen van mensen die geloven dat de hond "buiten in de tuin moet blijven".

Dr. Ernie Ward was uiteraard goed gekleed: in de video is hij te zien in zijn heerlijke warme jas, een muts en de benodigde uitrusting, die volledig ontbreken bij een dier, om zich te beschermen tegen de kou. Hoewel de man goed bedekt was, lukte het hem niet om de hele nacht in die omstandigheden te weerstaan - na ongeveer 4 uur was de temperatuur -9 °C en moest de arts zijn onderneming staken.

Advertisement
foto: Pxfuel

Zijn ervaring bevestigde dat onze huisdieren enorme moeilijkheden ervaren in de winter, elke nacht hun leven riskeren wanneer ze alleen worden achtergelaten in de kou van hun hondenhokken.

Als deze extreem lage temperaturen ondraaglijk zijn in een hondenhok, laat staan wat het kan betekenen om een nacht op straat door te brengen voor al die zwerfhonden die geen dak hebben om onder te schuilen. Als je een noodlijdend dier op straat ziet, help hem dan of bel de autoriteiten die voor hem kunnen zorgen.

Tags: DierenHondenVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt