Deze groep motorrijders en bodybuilders zorgt voor dieren en redt hen van verwaarlozing en mishandeling - BekijkDezeVideo.nl
x
Deze groep motorrijders en bodybuilders…
De verjaardagsfeestjes van kinderen hebben tegenwoordig de eenvoud van het verleden verloren: het lijken net miniatuurhuwelijken De luchtvaartmaatschappij laat vader en pasgeboren baby niet aan boord: een gulle weduwe verwelkomt hen dagenlang bij haar in huis

Deze groep motorrijders en bodybuilders zorgt voor dieren en redt hen van verwaarlozing en mishandeling

13 Februari 2020 • Door Janine
10.718
Advertisement

Het lijken tegendraadse, gewelddadige of gewoonweg intimiderende individuen, maar diep van binnen hebben ze ook een enorm zacht hart, of je het nu gelooft of niet. Alle bodybuilders, motorrijders en zwaargewicht kampioenen van over de hele wereld weten hier iets van, die ons een beetje terug doen deinzen vanwege hun uiterlijk. Maar er is een organisatie genaamd Rescue Ink die zich bezighoudt met het helpen van weerloze of mishandelde dieren... door hen beheerd!

via: Patch

Leden van de organisatie “Rescue Ink" komen uit vele hoeken van de samenleving: motorrijders, bodybuilders, gewichtheffers, voormalige beroepsmilitairen en advocaten. Allemaal hebben ze een fysiek aspect dat enigszins... intimiderend kan zijn. De missie van Rescue Ink is het onderzoeken van alle gevallen van mishandeling en verwaarlozing van dieren die aan hen zijn gemeld.

Volledig gefinancierd door donaties, heeft deze groep dierenliefhebbers tussen 2008 en 2013 talloze honden, katten, paarden, kippen, varkens en zelfs een boa constrictor gered van elk type fysieke of psychologische mishandeling, of gewoon gered van het zwerversbestaan.

In 2013 werd de organisatie echter ontbonden en werd het opgerichte dierenasiel overgedragen aan nieuwe exploitanten, omdat helaas een van de werknemers de aan hem toevertrouwde middelen had gestolen en het huis, die dieren in staat stelt waardig te leven, niet volgens de regels beheerde.

Advertisement

De waarheid is echter dat men hoopt dat op een dag Rescue Ink zal terugkeren naar zijn oude pracht, met een nieuwe naam en verantwoordelijke; het werk dat in al die jaren is gedaan door deze “stoere mannen” ter wille van onze dierenvrienden, is absoluut bewonderenswaardig!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt