Deze hond eet het paspoort van zijn baasje op die naar Wuhan zou vertrekken, en "redde" haar van het Coronavirus - BekijkDezeVideo.nl
x
Deze hond eet het paspoort van zijn…
Ze zorgen voor een zieke poema en voeden het op alsof het een enorme huiskat is Deze kat zamelt geld in voor de daklozen door te

Deze hond eet het paspoort van zijn baasje op die naar Wuhan zou vertrekken, en "redde" haar van het Coronavirus

30 Januari 2020 • Door Janine
3.416
Advertisement

Onze viervoetige vrienden hebben echt een zesde zintuig voor sommige dingen, dat is gewoon zo. Soms zijn het onze honden die onaangename situaties voor hun eigenaars voorzien, door catastrofes of dreigende gevaren te vermijden. Dit gebeurde met het baasje van een golden retriever genaamd Kimi, die ongewild zijn baasje redde van een geplande reis naar Wuhan, de Chinese stad die het epicentrum is van de verspreiding van het Coronavirus.

foto: kimi0611

De eigenares, een Taiwanese vrouw, heeft een reeks foto's op haar Facebook-profiel geplaatst waar ze over de "roekeloze" actie vertelde van haar Golden Retriever die letterlijk het paspoort at van het meisje dat een vlucht had geboekt van Taiwan naar Wuhan, de stad in China die het epicentrum van het Coronavirus is geworden.

foto: kimi0611

Dit alles gebeurde onder de ongelovige ogen van de vrouw, die de reis naar Wuhan een paar dagen vóór het uitbreken van de gevaarlijke epidemie had geboekt. Achteraf gezien "bedankte" de vrouw op haar sociale profiel haar lieve Golden Retriever voor het potentieel redden van haar leven en haar indirect beschermde tegen het Chinese virus.

De foto's gepubliceerd door het Taiwanese meisje zeggen meer dan duizend woorden:

Advertisement
foto: kimi0611
foto: kimi0611
foto: kimi0611

Wat te zeggen: geweldig, Kimi, dat je zo’n buitengewone "neus" hebt, je menselijke baasje bedankt je dat je haar paspoort letterlijk hebben opgegeten!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt