Deze ingenieur deed het huwelijksaanzoek aan zijn vriendin op de brug die ze samen hadden gebouwd - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Deze ingenieur deed het huwelijksaanzoek…
5 dingen uit de kindertijd die kinderen hun leven lang met zich mee zullen dragen Na 1 maand in coma te zijn geweest wordt deze vrouw wakker omdat ze de stem van haar twee jaar oude dochter hoort

Deze ingenieur deed het huwelijksaanzoek aan zijn vriendin op de brug die ze samen hadden gebouwd

Door Janine
1.210
Advertisement

Een romantisch diner? Een mooi boeket bloemen? Een verrassing? Een kaartje? Er zijn veel manieren die je te binnen schieten om een huwelijksaanzoek te doen aan je geliefde. En ze zijn waarschijnlijk dezelfde als de ingenieur waar we het met je over zullen hebben, zelfs als hij uiteindelijk besloot iets heel anders te doen.

Om aan zijn vriendin te vragen om de rest van zijn leven met hem door te brengen, koos hij een heel bijzondere manier, zijn beroep waardig... en ook die van de vrouw.

via: Huffpost

Velen hebben hun wederhelft op het werk leren kennen. En dat gold ook voor Dan del Tufo en Julia Kallmerten, die elkaar voor het eerst ontmoetten als studenten Civiele Techniek. Alsof ze al verenigd waren door een gemeenschappelijk lot, hebben beiden zich in hun universitaire jaren gewijd aan het ontwerp en de bouw van de Memorial Bridge in Portsmouth, in de Verenigde Staten.

Toen het moment kwam om Julia te vragen of ze zijn vrouw wilde zijn, besloot Dan niet de "gebruikelijke", eenvoudige en misschien een beetje voor de hand liggende huwelijksvoorstellen te volgen. Hij wilde iets speciaals, en hij had een idee. Nadat hij om een speciale vergunning van het ministerie van Transport had gevraagd om tijdens de sluitingstijd voor onderhoud naar de brug te kunnen gaan, bracht hij Julia daarheen en op zijn knieën, midden op de rijbaan, vroeg haar om met hem te trouwen.

De foto’s van zijn unieke huwelijksaanzoek gingen al snel de wereld rond en gingen viral. En we kunnen het nauwelijks geloven, omdat het niet elke dag gebeurt om een dergelijk aanzoek te zien. Zeker, het gebaar van Dan was bijzonder en tegelijkertijd lief, en het paar zal dat moment ongetwijfeld voor de rest van hun leven onthouden. We wensen deze twee ingenieurs alle geluk van de wereld!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt