8 lange vrouwen tonen trots hun kleinere echtgenoten en werpen elk stereotype omver - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
8 lange vrouwen tonen trots hun kleinere…
Een blindengeleidehond voor honden: deze blinde Golden Retriever wordt nu geleid door zijn beste vierbenige vriend Deze 107-jarige man rijdt nog steeds in zijn rode spider en is niet van plan ermee te stoppen

8 lange vrouwen tonen trots hun kleinere echtgenoten en werpen elk stereotype omver

Door Janine
3.892
Advertisement

Wie zei dat koppels bestaande uit mensen van verschillende lengtes niet gelukkig zijn? En wie zei er dat mannen over het algemeen langer zouden moeten zijn dan vrouwen?

Natuurlijk: misschien zou het een veel voorkomende situatie kunnen zijn in een collectieve en ietwat denkbeeldig stereotype, maar de paren waarin de vrouw de man ver overtreft, zijn er echt veel. Zoveel mensen die zichzelf vereeuwigen op foto's die verschillen in postuur van vrouwen en vriendinnen tonen, dat ze een steeds vaker voorkomende trend worden. Vooral nadat Lizz Adams een foto op Twitter plaatste, waarin ze zegt dat ze er trots op is dat ze 8 jaar lang gelukkig is getrouwd met haar man, haar "koning" genoemd, die "slechts" 1,65 meter lang is.

Die foto heeft een lange reeks fotografische reacties ontketend. In feite waren er veel vrouwen - echtgenotes en vriendinnen - die hun gelukkige levensverhalen met de wereld wilden delen, ondanks hun verschillende gestalte, en iedereen laten zien dat als er liefde is, al het andere heel weinig uitmaakt...

1. De tweet van Lizz Adams waaruit vele andere sociale reacties zijn voortgekomen: "8 jaar lang gelukkig getrouwd met mijn 1,65 m lange koning"

2. "Dit ben ik met mijn man op onze bruiloft: hij is kleiner dan ik, dat is waar, maar ik hou heel veel van hem!"

Advertisement

3. "Niemand kan tippen aan mijn... kleine man die 1 meter 60 is!"

4. "24 jaar samen, 3 kinderen en een hond. Mijn man is 1 meter 55 lang, ik 1 meter 70. En nog steeds heel, heel verliefd!"

5. "Ik ben 1 meter 82 en mijn vriend 1 meter 55... dit zijn we, verkleed voor Halloween!"

Advertisement

6. "Dit zijn mijn vader en moeder: het verschil in lengte is duidelijk, maar ze zijn al 35 jaar getrouwd, er bestaat geen gelukkiger paar!"

7. "Mijn man moest op zijn tenen staan voor deze foto!"

Advertisement

8. "Mijn kleine vriend is onovertroffen, de beste die ik ooit heb ontmoet!"

Kijk maar naar de gelukkige gezichten van deze paren met verschillende lengtes om het te realiseren: liefde kent geen verschillen of grenzen, en deze foto's bewijzen het!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt