7 kenmerken die degenen die geboren zijn onder het teken Ram eenvoudigweg onbereikbaar maken - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
7 kenmerken die degenen die geboren…
Na het verliezen van zijn baan maakt deze jongen elke dag rivieren, wegen en parken schoon 4 tips om de pijn van nachtelijke spierkrampen te verlichten, een probleem dat zowel wijdverspreid als vervelend is

7 kenmerken die degenen die geboren zijn onder het teken Ram eenvoudigweg onbereikbaar maken

Door Janine
3.550
Advertisement

Als je ooit iemand hebt ontmoet die tussen 21 maart en 20 april is geboren, weet je heel goed dat zijn karaktereigenschappen onmiddellijk herkenbaar zijn. Goed- en kwaadschiks.

We hebben het over het teken Ram, het eerste van de hele dierenriem, degene met de meest opvallende kenmerken, met gaven en kwaliteiten die nauwelijks kunnen worden bereikt. Het is moeilijk voor iemand van dit teken om onopgemerkt te blijven, net zoals het moeilijk is dat, wanneer ze iets in hun hoofd hebben, je ze moeilijk op andere gedachten kunt brengen. Zijn temperament is bijzonder en uniek. Om minstens 7 geldige redenen.

foto: Pixabay

1. Het is een geboren leider

Als je met zo'n sterke persoonlijkheid te maken hebt, kun je weinig doen: het zal gemakkelijk zijn om je te laten meeslepen. Een Ram beslist, met kracht en koppigheid, en er zijn altijd mensen die hem serieus nemen.

2. Hij is ongeduldig en vecht tegen de tijd

Voor iemand met dit teken is tijd altijd een vijand die moet worden verslagen, en in zijn dagelijks leven wordt alles - absoluut alles - met open vizier geconfronteerd, inclusief angsten en obstakels. Geduld is bijna onbekend voor een Ram, en dit is de reden waarom hij vaak te veel projecten heeft die hij dan misschien niet kan voltooien. Laat hem niet wachten: een Ram wil alles, en onmiddellijk.

3. Hij is ambitieus

Het kan niet anders, gezien het robuuste en vastberaden dier waar het zijn naam aan ontleent. De Ram heeft een krijgersgeest en wil in de strijd maar één ding: winnen. Op een ambitieuze, zekere maar correcte manier. Een houding die misschien ook voortkomt uit zijn voortdurende behoefte om zichzelf te verdedigen en zich op geen enkele manier bedreigd te voelen.

4. Hij is vrijgevig

Sterk, koppig en ambitieus, maar ook gul. Vraag een Ram wat je wilt, en hij zal je graag tevreden stellen, als hij kan en als hij je zal vertrouwen.

5. Eerlijk en openhartig

Je weet dit misschien al: een Ram heeft een essentiële behoefte om koste wat kost oprecht te zijn, zelfs als het betekent dat hij vijanden om zich heen creëert.

6. Hij is ongelooflijk impulsief

Pas op dat je niet tegen een Ram in gaat, anders word je letterlijk... overweldigd! Ja, omdat mensen die onder dit teken zijn geboren gewoon de eersten willen zijn die alles leven geeft. Als ze een idee hebben, kun je er zeker van zijn dat ze zullen proberen het in praktijk te brengen, zonder te veel te aarzelen. Om deze reden reageert hij vaak zelfs op een niet-rationele manier en, als iets niet loopt zoals hij wil, kan hij erg prikkelbaar worden.

7. Hij heeft een grote sensualiteit

Wie wil er nou niet omgaan met een sterk, gepassioneerd persoon, met een trotse en voldane geest en een grote stimulans om alles te doen? Dit is tenslotte precies wat mensen geboren onder het teken van Ram individuen maakt met een ongelooflijk sex-appeal. Ben je het daarmee eens?

De redenen die het sterrenbeeld Ram uniek maken, kunnen deel uitmaken van een nog langere lijst. Hier hebben we de belangrijkste onderscheidende kenmerken samengevat, dat wil zeggen, die hem eenvoudigweg ongeëvenaard maken. Wat vind jij? Ken je iemand die is geboren onder dit teken en die wordt weerspiegeld in de beschrijving die we hebben gemaakt?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt