Een Beagle en een gans werden gefilmd terwijl ze een ontroerende knuffel uitwisselden - BekijkDezeVideo.nl
x
Een Beagle en een gans werden gefilmd…
Deze vrouw herkent de foto van haar pitbull op een bierblikje die sinds drie jaar vermist is Het is altijd de moeite waard om te stoppen met roken: de gezondheidsvoordelen op de korte en lange termijn zijn enorm

Een Beagle en een gans werden gefilmd terwijl ze een ontroerende knuffel uitwisselden

10 Februari 2020 • Door Janine
5.919
Advertisement

Twee dieren die tot verschillende soorten behoren, kunnen zich dichter bij elkaar voelen dan je je kunt voorstellen. De ontroerende foto's in deze video laten zien dat zelfs een Beagle compassie voor een gans kan tonen (en vice versa). Het onwaarschijnlijke stel werd gefilmd bij de uitgang van een restaurant door Twitter-gebruiker Joey Sutera; in de video omhelzen hond en gans elkaar liefdevol, voordat ze samen verder lopen.

via: Dailymail
foto: Joey Sutera

In de ontroerende scène legt de hond een poot op de gans, terwijl ze zachtjes haar hoofd op de nek van haar vriend Beagle laat rusten. De omhelzing begint met de poot van de hond die rond de nek van de gans rust; deze laat haar hoofd op de nek van de lieve Beagle rusten en pikt hem liefdevol. Een video die is bekeken door meer dan 9 miljoen gebruikers.

foto: Joey Sutera

Na even met de hond te hebben geknuffeld, laat de gans haar greep los en rent de glazen deur uit, gevolgd door haar vierbenige vriend. Wie weet hoe lang deze eigenaardige vriendschap al gaande is en wie weet hoeveel avonturen deze twee samen hebben beleefd.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt