Dankzij zijn intuïtie redde deze jongen een 8-jarig meisje van een poging tot ontvoering - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Dankzij zijn intuïtie redde deze jongen…
Dit meisje adopteert alleen oudere honden uit asiels en geeft hen de laatste jaren van het leven genegenheid en warmte Ze verliest haar geheugen na een ongeluk en trouwt weer met dezelfde echtgenoot als drie jaar geleden

Dankzij zijn intuïtie redde deze jongen een 8-jarig meisje van een poging tot ontvoering

Door Janine
6.001
Advertisement

Cody Bird is de klassieke persoon die zich op het juiste moment op de juiste plaats bevond. We konden de student uit North Carolina niet anders definiëren, die een waarschijnlijke ontvoering van een 8-jarig meisje vermeed.

Geleid door zijn instinct heeft Cody aangetoond dat hij het goed had gezien en, zonder er lang over na te denken, concreet heeft gehandeld om te voorkomen wat echt een zeer onaangename situatie zou kunnen worden. Allemaal op klaarlichte dag en in een restaurant van Biscuitville in Greensboro.

via: ABC13 News

Kijkend naar een 55-jarige man, later geïdentificeerd als Timothy Fry, realiseerde Byrd onmiddellijk dat er iets vreemds aan de hand was met zijn houding. Hij begreep eenvoudigweg dat er iets ergs stond te gebeuren. De reden? Volgens het verhaal van de jongen besteedde de man ongewone aandacht aan een 8-jarig meisje dat met haar moeder in het restaurant was.

Hij staarde aandachtig naar haar, te veel om een gewone waarnemer te zijn. En daarom dacht Cody dat er iets verdachts aan hem was. Verdenkingen die bijna werkelijkheid werden toen de 55-jarige onder de ogen van Byrd het meisje naar het vrouwentoilet volgde. Op dat moment besloot de jonge student in actie te komen.

 

Byrd probeerde de aandacht van het meisje te trekken, pakte haar beet en duwde haar weg van de man, tot wie hij zich vervolgens wendde voor uitleg. Fry, opmerkelijk nerveus, probeerde onmiddellijk weg te komen en haastte zich om het restaurant te verlaten. Dus nam Cody, zonder hem fysiek te belemmeren, enkele foto's van de man en zijn auto en belde 911.

 

Advertisement

Biscuitville is grateful that there are good Samaritans right here in our community! We can think of no better example...

Pubblicato da Biscuitville su Martedì 28 gennaio 2020

Dankzij de documentatie die de jongen aan de politie had verstrekt, bleek dat Fry eerder al veroordeeld was voor obscene handelingen en rijden onder invloed. De agenten arresteerden hem dus om hem te ondervragen over wat er in het restaurant was gebeurd. Volgens wat naar voren kwam, gaf Fry toe dat hij zich aangetrokken voelde tot het 8-jarige meisje, en dat hij van plan was haar te ontvoeren.

 

Byrd had het dus goed gezien en merkte een situatie van potentieel gevaar op. Voor zijn actie werd hij door de moeder van het meisje bedankt, evenals de politie van Greensboro. De keten Biscuitville heeft ook publiekelijk de prijs "Good Citizen" toegekend aan Cody, die hem een heel jaar gratis ontbijt aanbiedt.

De jongen verklaarde, zonder valse bescheidenheid, dat hij alleen zijn burgerplicht had gedaan en aandacht had geschonken waar dat nodig was. Complimenten voor deze scherpe waarnemer!

 

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt