Een autistisch kind huilt van vreugde wanneer zijn moeder na maanden quarantaine zijn favoriete eten brengt - BekijkDezeVideo.nl
x
Een autistisch kind huilt van vreugde…
Een man bouwt een ministad voor de kippen van zijn vrouw: het lijkt op een westerse filmset Een man met kanker en zijn hond sterven 1 uur na elkaar: een speciale band verenigde hen

Een autistisch kind huilt van vreugde wanneer zijn moeder na maanden quarantaine zijn favoriete eten brengt

02 Juni 2020 • Door Janine
3.860
Advertisement

Na maanden van opgelegde lockdown zou elk kind zich ontroeren en opwinden als hij zich vrijer kan voelen om te doen wat hij eerder deed, of te eten waar hij zo van hield toen hij nog rustig de deur uit kon. Om een ​​kind gelukkig te maken, kost het in deze delicate gevallen heel weinig. De hoofdrolspeler in dit mooie verhaal dat het web heeft ontroerd, heet Adam, hij is 9 jaar oud en woont in Singapore, hij heeft een lichte vorm van autisme en een sterke zintuiglijke gevoeligheid.

via: Mirror

foto: Facebook

In feite leidt deze vorm van mild autisme bij de 9-jarige jongen tot een grotere overmatige blootstelling aan externe prikkels, en daarom is het niet ongebruikelijk dat Adam gemakkelijker huilt of emoties voelt en positieve en negatieve emoties ervaart op een niveau dat hoger is dan het gemiddelde. Na de lockdown die maandenlang duurde in Singapore heeft moeder Wati besloten haar zoon te verrassen door zijn favoriete eten van McDonald's mee naar huis te nemen.

Het moment van terugkeer naar huis en de verrassing werden allemaal gedocumenteerd door een video gemaakt door Wati en vervolgens door haar gepubliceerd op YouTube, waar ze vervolgens duizenden waarderingen en shares ontving.

foto: Facebook

In de video is Adams eerste reactie op de verrassing zeker niet positief; zijn verhoogde zintuiglijke gevoeligheid maakt hem bang en hij begint onmiddellijk wanhopig te huilen, uit angst dat die verrassing iets negatiefs zou zijn, of een nare grap; maar dan ontdekt Adam dat mamma na maanden quarantaine zijn favoriete eten van McDonald's heeft meegebracht.

Kipnuggets, frietjes en ijs; dit was genoeg om Adam te ontroeren, deze keer met vreugde. Er is heel weinig voor nodig om een ​​kind gelukkig te maken, en hoewel fastfood niet bepaald gezond is, heeft het een zeer belangrijke betekenis gehad voor Adam en zijn familie; voor een jongen met mild autisme opgesloten in huis vanwege de lockdown, betekent dit heel veel!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt