Een opa wordt boos op de kleuterjuf omdat ze zijn 2-jarige kleinzoon meisjeskleding laat dragen - BekijkDezeVideo.nl
x
Een opa wordt boos op de kleuterjuf…
Op 3-jarige leeftijd ontmoet ze haar pasgeboren zusje en belooft ze haar altijd te beschermen: de video is ontroerend Een zwerfhond houdt niet op met blaffen totdat een motorrijder hem volgt: hij wilde een achtergelaten baby redden

Een opa wordt boos op de kleuterjuf omdat ze zijn 2-jarige kleinzoon meisjeskleding laat dragen

30 Januari 2021 • Door Janine
2.104
Advertisement

Ouders en leerkrachten zijn cruciale figuren voor de ontwikkeling van een kind en beiden moeten kunnen instaan ​​voor zijn opvoeding. Maar als het erom gaat te begrijpen hoe een kind het beste kan worden opgevoed, worden leerkrachten vaak gedwongen een stap terug te doen in het licht van de starre houding van sommige ouders. Laten we eerlijk zijn: in bepaalde situaties zouden we niet graag in de schoenen van een leraar willen staan.

Misschien voelde ook de kleuterjuf, die naïef een van de kinderen een jurk liet dragen, zich in moeilijkheden. De moeder van het kind nam het in feite niet goed op en stuurde de opa om met de juf te praten.

via: Dailymail

Malcolm Bradford vond het geen goed idee dat zijn kleinzoon een jurk droeg. De moeder van de kleine jongen, nog maar twee jaar oud, had hem zo'n jurk zien dragen toen ze hem ging ophalen en had onmiddellijk zijn grootvader gealarmeerd. Toen laatstgenoemde ontdekte dat "de misdaad" niet één maar twee keer was gebeurd, besloot hij de juf hiermee te confronteren. In een video die hij zelf maakte, komt Malcolm de klas binnen om met de juf te praten, die echter de confrontatie lijkt te weigeren en hem uitnodigt om rechtstreeks met de directeur te spreken.

“We praten thuis niet met het kind over de transgenderkwestie', zei de grootvader duidelijk boos en zoekend naar een verklaring. "Ik ook niet", antwoordt de juf, die niet alleen de man naar de directeur leidt, maar duidelijk benadrukt: "Hij is nog maar 2 jaar oud", bijna alsof ze de nieuwsgierigheid rechtvaardigt van degenen die, nog erg jong, meer werelden onderzoeken. Omdat hij geen enkele rechtvaardiging of antwoord van de lerares ontvangt, besluit de man te vertrekken ondanks dat hij erg boos is over wat er is gebeurd. “Daar is het laatste woord niet over gezegd”, zegt hij dreigend.

Een netelige kwestie: wat zou jij in zijn plaats hebben gedaan? 

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt