Deze vrouw herkent de foto van haar pitbull op een bierblikje die sinds drie jaar vermist is - BekijkDezeVideo.nl
x
Deze vrouw herkent de foto van haar…
Deze 6 kleine dieren met miniverbanden op hun pootjes laten de meest schattige kant van het werk van de dierenarts zien Een Beagle en een gans werden gefilmd terwijl ze een ontroerende knuffel uitwisselden

Deze vrouw herkent de foto van haar pitbull op een bierblikje die sinds drie jaar vermist is

10 Februari 2020 • Door Janine
7.384
Advertisement

Ze wisten niet waar hij vandaan kwam en wanneer hij van huis was weggelopen, maar het feit is dat in de opvang van Manatee County Animal Services een pitbull op zoek was naar voedsel en een dak om te schuilen. De vrijwilligers van het opvangcentrum in Florida besloten onmiddellijk om voor de hond te zorgen en door middel van de microchip te zoeken naar de eigenaar die hem waarschijnlijk had verloren. De zoektocht naar de eigenaar leidde later tot interessante ontdekkingen.

via: BBC

Monica Mathis was de naam van de eigenaresse van de pitbull, die in het toevluchtsoord van Florida was omgedoopt tot Day Day, maar de gegevens van de vrouw waren niet voldoende bijgewerkt om contact met haar op te kunnen nemen en het mysterie van de oorsprong van de hond op te lossen. Manatee County Animal Services besloot daarom samen te werken met het initiatief van Brewing Motorworks, een bierbrouwerij die besloot de adoptie van dieren in asiels aan te moedigen door hun foto's op de blikken van de alcoholische drank te publiceren.

De publicatie van de foto van Day Day op een van de speciale blikjes van Brewing Motorworks deed een lampje branden bij Monica Mathis, die toen in de staat Minnesota woonde: wat ze op de foto zag, was precies haar Hazel, een pitbull die ze in 2016 was kwijtgeraakt, toen ze in Iowa woonden!

Advertisement

Door middel van foto's en veterinaire gegevens kon de opvang het verhaal van Monica verifiëren en was het personeel opgetogen de moeder van Day Day eindelijk te hebben gevonden. Alleen het laatste fundamentele stukje ontbrak: de kleine Hazel veilig overbrengen van het toevluchtsoord in Florida tot de staat Minnesota, waar de pitbull haar eigenares weer zou hebben omarmd.

Een ongelooflijk verhaal met een gelukkig einde voor Monica en Hazel, jarenlang van elkaar gescheiden door de zeer lange geografische afstanden van de Verenigde Staten, maar uiteindelijk gevonden... dankzij een heel speciaal bierblikje!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt