Voor de verjaardag van zijn zoon veranderde deze man een oude pick-up truck in de sleepwagen uit de film “Cars” - BekijkDezeVideo.nl
x
Voor de verjaardag van zijn zoon veranderde…
Dit Peruaanse restaurant bereidt een alternatief Eigenwijs en vooruitziend, degenen die zijn geboren onder het sterrenbeeld Stier zijn ontembare krijgers van het leven

Voor de verjaardag van zijn zoon veranderde deze man een oude pick-up truck in de sleepwagen uit de film “Cars”

03 Maart 2020 • Door Janine
1.647
Advertisement

De speciale gebeurtenissen uit de kindertijd hebben de kracht om heel lang in de herinnering van ieder van ons te blijven. Wanneer we denken aan geschenken, situaties, beleefde ervaringen, is het ongetwijfeld geweldig om terug te keren naar de herinnering aan alles wat ons, toen we klein waren, met vreugde vervulde.

Pablo Gonzalez, vader van twee kinderen, is zich hier ongetwijfeld van bewust. Voor de verjaardag van zijn jongste zoon besloot hij om een heel speciaal cadeau met eigen handen te maken.

via: Ultimahora

Monteur van beroep, Pablo, uit San Lorenzo, Paraguay, waardeerde de Disney Pixar-animatiefilms uit de "Cars" -reeks. Veel meer dan hij, echter, houden zijn kinderen van deze films, echte fans van de avonturen van auto's en geanimeerde voertuigen.

Met een oude pick-up in zijn handen, had Pablo een ingenieus idee: waarom zou hij het niet veranderen in de beroemde Mater (of Tow Mater), oftewel de oude, gehavende en vriendelijke takelwagen?

En dit idee van Gonzalez werd al snel realiteit. Met grote vaardigheid en enorme creativiteit deed Pablo er 8 maanden over om zijn pick-up te transformeren, waardoor een geanimeerd personage “echt” werd.

Advertisement

Het resultaat? De foto's zijn duidelijk: het vervoermiddel is vrijwel identiek aan de cartoon. Zozeer zelfs dat de verrassing van zijn kinderen buitengewoon was. Toen de jongste, Mateo, jarig was, onthulde Pablo zijn werk en liet alle gasten verbluft achter.

Het werk was zwaar, maar het eindproduct was absoluut de inspanningen van deze prachtige vader waard. Een geschenk dat in de herinneringen van zijn twee kinderen zal blijven, die het gebaar dat hij voor hen maakte nooit zullen vergeten.

Alle kinderen moeten de kans krijgen om zo'n blijdschap te ervaren!

Advertisement

Esta sonrisa vale mas que mil palabras

Pubblicato da Pablo Gonzalez su Mercoledì 5 febbraio 2020
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt