Na 1 maand in coma te zijn geweest wordt deze vrouw wakker omdat ze de stem van haar twee jaar oude dochter hoort

Janine image
door Janine

12 Februari 2020

Na 1 maand in coma te zijn geweest wordt deze vrouw wakker omdat ze de stem van haar twee jaar oude dochter hoort
Advertisement

Ondanks de vooruitgang van de wetenschap in de loop van de tijd, is het, wanneer de geneeskunde de reden voor sommige gebeurtenissen niet precies kunnen verklaren, gemakkelijk om in het "wonder" te geloven. In feite zijn er verhalen waarvan het gelukkige einde wordt gedicteerd door een soort wonder dat, vooruitziend, een wanhopige situatie oplost die onmogelijk te overwinnen leek. Dit lijkt een beetje op wat er gebeurde met Maria Laura Ferreyra, een 42-jarige vrouw en moeder van 3 kinderen. Helaas was de vrouw het slachtoffer van een motorongeluk, waardoor ze een ernstige hersenbloeding kreeg en haar in een vegetatieve toestand in een ziekenhuisbed dwong. Hoewel er vrijwel geen hoop was, lijken de woorden van haar 2-jarige dochter wonderbaarlijk te zijn geweest voor de gezondheid van de vrouw.

via Youtube / eltrece

Advertisement
Youtube / eltrece

Youtube / eltrece

Maria Laura Ferreyra had 1 maand in coma gelegen toen het "wonder" plaatsvond. De vrouw had geen normaal ongeval, maar werd op straat aangevallen terwijl ze op haar motor zat: bij het afstappen moet de aanvaller Maria op de grond hebben gegooid, die haar hoofd op een gewelddadige manier stootte - en haar haar leven leek te kosten. Het vreselijke ongeluk vond plaats in de provincie Córdoba, in Argentinië, en dwong de vrouw 30 dagen in een vegetatieve staat te blijven.

De situatie was zo wanhopig dat de artsen de familie adviseerden om orgaandonatie te overwegen. Ongeveer vijftien dagen na het oordeel van de arts vertoonden sommige tests tekenen van neurologische activiteit, ondanks dat de vrouw niet wakker was.

Advertisement
Wikimedia

Wikimedia

Na deze kleine tekenen van hoop besloot de echtgenoot van de vrouw, Martin Delgado, zijn 2-jarige dochter mee naar het ziekenhuis te brengen. Het kleine meisje wilde op haar moeders schoot gaan liggen, op het bed, en vroeg hardop borstvoeding te krijgen omdat ze erg hongerig was. De vrouw deed toen, tegen alle hoop of verwachting, haar nachthemd omhoog en stelde het kleine meisje tevreden. Haar man vertelde hoe niemand op dat moment de tranen kon bedwingen tegenover zo'n ongelooflijke scène. Volgens de woorden van de man heeft ze aangetoond dat ze haar jongste dochter herkende, ook al is de vrouw niet hersteld en is ze niet volledig bij bewustzijn.

We hopen dat de vrouw weer helemaal zal herstellen en weer een aanwezige moeder kan worden voor haar drie kinderen. Ondertussen onderzoekt de lokale politie de identiteit van de overvaller.

Advertisement